Keystone logo
Münster University Of Applied Science

Münster University Of Applied Science

Münster University Of Applied Science

Introducere

Universitatea de Științe Aplicate din Münster a fost înființată la 1 august 1971 după fuziunea școlilor publice și private de construcții și inginerie și a instituțiilor de formare profesională.

Pe atunci, populația studențească era în jur de 2.300; astăzi, aproape 14.000 de tineri urmează unul dintre programele noastre de 87 de grade, dintre care 38 sunt programe de masterat - o proporție ridicată în comparație cu alte universități de științe aplicate. În plus, aproximativ 110 candidați cooperanți la doctorat lucrează la un doctorat, susținut de programul nostru de studii doctorale.

De-a lungul anilor, Universitatea de Științe Aplicate din Münster a evoluat într-o universitate de științe aplicate orientată spre practică, internațională și interdisciplinară. Personalul didactic și studenții contribuie în mod egal la transferul cu succes al rezultatelor științifice în practică. Acest lucru dă roade: unitatea noastră este acum una dintre cele mai mari și mai reușite universități din Germania de științe aplicate.

Locații

  • Münster

    Corrensstraße,25, 48149, Münster

    Întrebări