Keystone logo
LUT University Programul de masterat în Managementul dezvoltării organizaționale
LUT University

Programul de masterat în Managementul dezvoltării organizaționale

Lahti, Finlanda

2 Years

Engleză

La zi

15 Oct 2024

Sep 2025

EUR 13.500 / per year *

În campus

* studii anuale pentru studenții non-UE / SEE

Introducere

Ritmul schimbării este mai rapid ca niciodată. Între schimbările rapide în materie de digitalizare, automatizare, inteligență artificială și robotică și prezența lor constantă în viețile noastre, este ușor să uităm că inovarea este condusă de oameni, pentru oameni. Concentrarea asupra îmbunătățirii schimbărilor centrate pe om, atât la nivel individual, cât și la nivel organizațional, va continua să fie principalul atu al organizațiilor din întreaga lume. Permiterea interacțiunii este importantă pentru a atinge noi niveluri de activitate sau de inovare în dezvoltarea organizațională și diverse forme de cooperare.

Tranzițiile sunt schimbări complexe, sistemice, care au loc, de exemplu, într-o anumită industrie sau într-o anumită funcție socială. Acestea sunt înțelese ca schimbări pe mai multe niveluri, de la un sistem socio-tehnic la altul, implicând co-evoluția factorilor tehnologici și societali.

Programul își propune să le ofere studenților o viziune sistemică asupra dezvoltării în organizații, precum și competențele și capacitățile de conducere, gândire critică și gestionare a schimbării. Programul adoptă o abordare interdisciplinară a managementului dezvoltării organizaționale, învățându-i pe participanți să analizeze, să înțeleagă și să conducă diferite procese ale companiilor și să aplice cunoștințele tehnologice, economice și umane pentru a rezolva probleme industriale, comerciale și organizaționale din viața reală.

În cadrul acestui program, veți dobândi expertiză în domeniul ingineriei industriale și al managementului și o înțelegere aprofundată a schimbării, a conducerii, a dezvoltării, a bunăstării și a inovării. Colaborarea strânsă cu companii industriale, alte organizații și rețele va asigura aplicarea practică la nivel mondial a noilor cunoștințe și teorii.

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări