Keystone logo
LUT University Programul de masterat în economia energiei regenerabile Power-to-X
LUT University

Programul de masterat în economia energiei regenerabile Power-to-X

Lappeenranta, Finlanda

2 Years

Engleză

La zi

22 Jan 2025

Sep 2025

EUR 13.500 / per year *

În campus

* studii anuale pentru studenții non-UE / SEE

Introducere

Mai mult ca oricând, energia electrică reprezintă răspunsul la provocările energetice urgente ale lumii. Este motorul esențial al eficienței și al succesului în tranziția energetică către o economie durabilă, cu adevărat industrială și orientată către consumator.

Ingineria electrică este cel mai mare și mai divers domeniu tehnologic din lume. Studiile din cadrul programului de masterat în economia energiei regenerabile Power-to-X sunt vaste și relevante pentru industrie.

O economie regenerabilă Power-to-X combină economiile solare și de hidrogen, precum și conversia Power-to-X. Studenții obțin cunoștințe cuprinzătoare despre sursele de energie regenerabilă, tehnologiile acestora și rolul diferitelor surse de energie fosilă pe calea către forme de energie pur regenerabilă. Adaptarea consumului de energie electrică la producția în schimbare a formelor regenerabile de energie reprezintă o provocare considerabilă. Pe lângă electrificarea directă, elevii învață de ce hidrogenul este un factor-cheie în utilizarea pe scară largă a surselor de energie regenerabilă, în stocarea și transmiterea energiei electrice și în prelucrarea ulterioară, de exemplu, în combustibili și îngrășăminte.

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări