Keystone logo
LUT University Programul de master nordic în soluții sustenabile TIC de mâine (grad dublu)
LUT University

Programul de master nordic în soluții sustenabile TIC de mâine (grad dublu)

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Aug 2024

EUR 13.500 *

În campus

* studenți din afara UE/SEE - burse disponibile

Introducere

Programul de master nordic cu două grade în soluțiile sustenabile TIC de mâine își propune să producă experți care pot proiecta soluții software etice, utilizabile și conștiente de confidențialitate pentru un viitor durabil. Programul se concentrează pe cunoștințele, abilitățile și competențele TIC și software; proiectarea, dezvoltarea și implementarea de soluții și servicii digitale; decizii durabile și etice; și experiența și confidențialitatea utilizatorului (om sau mașină).

Programul oferă competențe în dezvoltarea de software, tehnologii și arhitectură de sistem, digitalizare și inovare - toate cu un obiectiv durabil și o cerere subiacentă. Studenții se pot specializa în continuare în transformări digitale durabile sau inovare și sustenabilitate digitală.

Vă puteți specializa într-una dintre cele două domenii - inginerie software durabilă sau soluții TIC durabile - în timpul celui de-al treilea semestru al programului.

  • Specializarea de inginerie software durabilă de la LUT se bazează pe studii de bază ale ingineriei software și aplică gândirea durabilă.
  • Specializarea soluții TIC sustenabile de la Universitatea Aalborg din Copenhaga se bazează pe tehnologiile Internet dintr-o perspectivă durabilă.

Programul de master nordic cu două diplome în soluții sustenabile TIC de mâine este dezvoltat în cooperare cu Universitatea Aalborg din Copenhaga (AAU), Danemarca. Programul combină educația de inginerie software a LUT cu educația de inginerie TIC a AAU. Studenții admiși la acest program dublu de studii primesc un certificat de diplomă de la ambele universități după ce au îndeplinit cerințele de grad.

Programul include o perioadă de mobilitate obligatorie la Universitatea Aalborg din Copenhaga în timpul studiilor.

Dacă aveți o diplomă de licență* în inginerie software de la LUT University , vă rugăm să aplicați până pe 15 februarie 2023, trimițând un e-mail la [email protected] cu următoarele atașamente:

  • o scrisoare de înscriere în formă liberă care indică motivația dvs. de a aplica la programul de studii duble
  • o transcriere a înregistrărilor dvs. (minim GPA 2.5) și certificatul de licență
  • dovada cunoasterii limbii engleze.

* Studenții de licență de la LUT ar trebui să absolve până la sfârșitul lunii iunie 2023.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări