Keystone logo
Liberty University Online

Liberty University Online

Liberty University Online

Introducere

de învățământ la distanță Pionierat încă din anul 1985, Universitatea Liberty este acum natiunile cea mai mare universitate privata, non-profit on-line. Ca parte a cea mai mare universitate creștină din lume, Liberty University Online oferă o abordare unică a educației on-line.

Mai mult de 95.000 de studenți din întreaga lume se bucură de aceeași educație de calitate ca și studenții rezidențial Liberty cu flexibilitatea adaugata claselor on-line. Care oferă mai mult de 245 de grade de învățământ la distanță de la certificatul la nivel de doctorat, Liberty Online este formarea studenților ca Campionilor pentru Hristos prin educație on-line.

Un grad de învățare la distanță de la Liberty Online este o investiție care va avea un impact pe tot parcursul vieții. Clase de la universitatea creștină on-line Liberty sunt predate într-o sală de clasă virtuală flexibil, proiectat pentru a fi atât de îmbinare și provocatoare. Studenții care aleg educația on-line au acces la o gamă incredibil de resurse de învățare și pot finaliza lor de grade de învățare la distanță pe propriul program.

Liberty este cotat in mod constant printre primele 10 universități on-line prin educație Online Baza de date din cauza ratelor ridicate de retenție și de absolvire. Liberty este acreditat de către Comisie cu privire la Colegiile de Asociația de Sud de colegii și școli, cea mai mare acreditare posibil.

De ce Liberty University Online?

Mai mult de 245 de programe de studii cea mai mare,, universitate privata non-profit din America Toate cursurile predate dintr-o viziune asupra lumii creștine Cele mai mici rate de școlarizare între universități online de top

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Lynchburg

    1971 University Blvd., 24515, Lynchburg

Întrebări