Keystone logo
Lund University

Lund University

Lund University

Introducere

Lund University - Lund University Suedia

Lund University a fost fondată în 1666 și are 40 000 de studenți și 8 000 de angajați. Oferă peste 130 de programe de master și 9 programe de licență predate în limba engleză .

Lund este cea mai atractivă destinație de studiu a Suediei. Universitatea oferă una dintre cele mai largi game de programe și cursuri din Scandinavia, bazată pe cercetări interdisciplinare și de vârf. O diplomă de la Lund University din Lund University este un semn distinctiv al calității atât în ​​Suedia, cât și în străinătate.

Domeniile tematice

Cele nouă facultăți și numeroase centre de cercetare specializate oferă educație în următoarele domenii:

 • Design arhitectural
 • Studii de zonă
 • Afaceri, economie și management
 • Inginerie & Tehnologie
 • Mediu și durabilitate
 • Arte fine și spectacol
 • Științe umaniste și limbi străine
 • Lege
 • Medicină și sănătate
 • Ştiinţă
 • Gestiunea serviciilor
 • Stiinte Sociale

Cercetare

Lund găzduiește peste 30 de medii de cercetare de top la nivel mondial și găzduiește două dintre cele mai mari facilități de cercetare a materialelor din Europa: MAX IV (inaugurat în 2016) și ESS (care va fi deschis în 2023). Lund University este, de asemenea, membru al rețelelor prestigioase universitare de cercetare intensivă Universitas 21 (U21) , Liga Europeană a Universităților de Cercetare (LERU) și European University Alliance for Global Health (EUGLOH).

Stilul de predare

Gândirea critică și libertatea minții sunt pietrele de temelie ale vieții academice de la Lund University . O concentrare asupra muncii în grup în medii mai clare, deschise la clasă facilitează învățarea, creează un dialog și contribuie la generarea de noi idei.

Lund este un loc de întâlnire internațional atât pentru studenți, cât și pentru cercetători. Acest lucru creează medii de clasă globală în care studenții dobândesc noi perspective culturale și își pot dezvolta rețelele internaționale, care sunt foarte apreciate de angajatori din întreaga lume.

Elevii din Lund primesc oportunități excelente de interacțiune în afaceri . Orașul Lund are un mediu unic, de clasă mondială pentru tehnologie, cunoaștere, inovare și antreprenoriat și găzduiește o impresionantă gamă de companii internaționale.

Viață de student

Lund este alegerea # 1 pentru studenții internaționali care vin în Suedia și este considerat cel mai bun oraș studențesc din Suedia, cu combinația sa unică de cluburi sociale mari („națiunile” istorice), sindicatele studențești și Societatea Academică, creând un student vibrant și activ viaţă.

Orașul Lund

Situat în sudul Suediei, orașul Lund este la doar 10 minute cu trenul până la cel mai mare oraș al Suediei, Malmö, și la numai 35 de minute cu trenul spre Aeroportul Copenhaga din Danemarca.

Fiind unul dintre cele mai vechi orașe din Suedia, datând din 990, Lund este un oraș al contrastelor în care peste 1 000 de ani de istorie se îmbină cu cunoștințele și ideile moderne. În Lund, găsești farmecul unui oraș mic, pitoresc, pietruit, alături de marile atracții ale orașului, cum ar fi servicii, cumpărături, restaurante și evenimente culturale. Lund găzduiește, de asemenea, mari companii internaționale precum Sony Mobile, Tetra Pak, Ericsson, Alfa Laval și Gambro.

În Suedia și Lund se vorbesc foarte mult limba engleză (90% dintre suedezi sunt fluenți), ceea ce înseamnă că puteți experimenta o cultură europeană unică, fără a se confrunta cu o barieră lingvistică.

Aflați mai multe despre Lund University

Pentru mai multe informații, vizitați www.lunduniversity.lu.se

De asemenea, puteți pune întrebări prin intermediul formularului nostru web la www.lunduniversity.lu.se/degree-studies sau pe pagina noastră de Facebook www.facebook.com/lunduniversity

Clasamente

Lund University se clasează în mod constant printre primele 100 de universități din lume (a 95-a în lume și cea mai bună universitate din Suedia, QS World University Rankings 2023).

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Lund

  Paradisgatan 2 , SE-223 50, Lund

 • Malmö

  Campus Malmö, , Malmö

  • Helsingborg

   Campus Helsingborg Universitetsplatsen 2, SE-251 08, Helsingborg

   Întrebări