Keystone logo
Università LUM - School of Management

Università LUM - School of Management

Università LUM - School of Management

Introducere

Născută în 2004, Școala de Management a Universității oferă 44 de masterat universitar, 12 masterat executiv și peste 40 de cursuri profesionale.

Promovează numeroase inițiative precum seminarii, conferințe, simpozioane și Summers Schools, abordează, de asemenea, probleme de societate, de drept și de afaceri, prin cursurile și programele de master oferite de Școala de Drept și, respectiv, de Școala de Studii Internaționale.

În acest proces de dezvoltare, Școala a consolidat treptat numeroase și importante relații cu companii, instituții publice, organizații medicale și întreprinderi sociale în care servește ca interlocutor privilegiat. Din această perspectivă, își propune să contribuie la modelul instituțional și cultural prin furnizarea de expertiză și resurse, precum și un angajament profund pentru îmbunătățirea și creșterea Italiei și a zonei mediteraneene. Cu alte cuvinte, LUM School of Management, împreună cu părțile sale compunere, prezintă o organizație modernă, capabilă să transpună principiile fondatorului său: consolidarea modelelor de schimb între facultate și studenți: între academie și sistemul productiv, creând în același timp sinergii valoroase. Este important să subliniem faptul că plasarea de înaltă calitate oferită de Școală oferă o serie de beneficii și impacturi pozitive nu numai pentru studenți, atât în ceea ce privește performanțele academice, cât și abilitățile lor de angajare, dar și pentru companii și firme locale, private și publice. cu care au fost semnate acorduri și memorandum de înțelegere. Școala de Studii Internaționale a fost înființată cu scopul de a crea o educație specializată postuniversitară pentru managerii internaționali pe probleme economice și sociale relevante.

Cu toate acestea, istoria viitoare a Școlii este încă de scris: pagini care vor povesti mândria și pasiunea celor care participă la această aventură grea de a construi progresul țării cu puterea valorilor, ideilor și aspirațiilor.

Locații

  • Bari

    Direzione amministrativa S.S. 100 Km 18 70010 Casamassima (BA), 70010, Bari

  • Milan

    viale Murillo, 17, 20149, Milan

Întrebări