Keystone logo
Luleå University of Technology

Luleå University of Technology

Luleå University of Technology

Introducere

Luleå University of Technology

Luleå University of Technology cunoaște o creștere puternică, cu competență de lider mondial în mai multe domenii de cercetare. Cercetarea noastră este realizată în strânsă colaborare cu industrii precum Bosch, Ericsson, Scania, LKAB, SKF și universități internaționale de top. Luleå University of Technology are o cifră de afaceri totală de 1,7 miliarde SEK pe an. În prezent avem 1.650 de angajați și 15.500 de studenți.

Luleå University of Technology este cea mai nordică universitate tehnică din Scandinavia, situată pe coasta de est a nordului Suediei, la doar 100 km sud de Cercul Arctic, cu diferențe dramatice între vară și iarnă. De la lumina nordică spectaculoasă, multă zăpadă și o mare înghețată până la zilele călduroase de vară la unele dintre plaje și 24 de ore de zi, permit posibilități generoase de activități în aer liber în anul următor.

Locația se află la mică distanță de unele dintre cele mai active zone de exploatare și exploatare din Europa. Universitatea are o poziție puternică în educație și cercetare în domeniul explorării, mineritului, metalurgiei și mediului. Acest lucru este reflectat de îndelungata tradiție de interacțiune cu industria de explorare și minerit și finanțarea industriei a cercetării.

Luleå University of Technology"}" />

123680_170518-ltu2-046.jpg

fotografie oferită de Luleå University of Technology

Viziune și strategii 2030

Viziunea 2030

Luleå University of Technology - Vision 2030:

 • Ne modelăm viitorul prin educație inovatoare și rezultate de cercetare de ultimă oră. Pe baza locației noastre în regiunea arctică, creăm un beneficiu global pentru societate.

Obiective generale

Cele două obiective generale ale Luleå University of Technology din Luleå University of Technology pentru anul 2030 sunt:

 • Suntem o universitate bazată pe provocări, recunoscută pentru contribuțiile sale la o societate competitivă și durabilă.
 • Suntem caracterizați printr-o educație și cercetare interdisciplinară și de cea mai bună calitate.

Principalele strategii

Pentru a pune în practică viziunea și obiectivele noastre generale, ne concentrăm pe șase strategii principale.

 • Cu colaborări solide și pe termen lung, asigurăm calitatea, relevanța și vizibilitatea.
 • Prin rețelele și alianțele strategice, ne poziționăm și avem un impact asupra dezvoltării societății.
 • Cu o infrastructură de înaltă calitate, ne confirmăm profilul și consolidăm colaborarea.
 • Prin internaționalizare, ne consolidăm și lărgim activitățile și contribuim la beneficiile societății globale.
 • Prin digitalizare și tehnologie nouă, promovăm medii inovatoare de predare și învățare, precum și servicii eficiente și accesibile.
 • Cu o cultură incluzivă formată din curaj, deschidere și încredere, creăm dezvoltare și inovație.

Luleå University of Technology"}" />

123682_170518-ltu2-041.jpg

fotografie oferită de Luleå University of Technology

Durabilitate

Luleå University of Technology dezvoltă o societate atractivă și durabilă prin cercetare și educație. Multe dintre subiectele noastre de cercetare au legătură cu diferite aspecte ale durabilității, cum ar fi gestionarea resurselor naturale, dezvoltarea urbană durabilă, gestionarea deșeurilor și reciclarea. Durabilitatea este, de asemenea, o problemă-cheie în activitatea noastră de a dezvolta cel mai bun mediu de învățare din Suedia.

Deveniți student la Luleå University of Technology

Când deveniți student la Luleå University of Technology , veți primi o educație de nivel mondial.

Avem zăpadă!

Indiferent dacă sunteți în căutarea unor pârtii de schi proaspăt îngrijite, a unor expediții de vârf magnifice de-a lungul versanților munților sau în heliiski, Luleå University of Technology oferă cel mai bun schi din Suedia. Din octombrie până în vară există ceva pentru toată lumea, sub soarele de la miezul nopții sau în întunericul de la mijlocul iernii.

Cercetare de nivel mondial

Luleå University of Technology se află în fruntea mai multor domenii de cercetare care sunt de o importanță majoră pentru societate. Unii dintre cercetătorii noștri sunt foști studenți la universitate și astăzi sunt recunoscuți la nivel internațional. De exemplu, un instrument va ateriza în curând pe Marte pentru a căuta apă și, poate, pentru a găsi viață pe planetă.

Universitatea industriei

Companiile ca noi, atât în colaborări de cercetare, cât și atunci când vine vorba de a lua ajutor de la studenții noștri la cursuri și proiecte de teză.

Ca student la Luleå University of Technology , beneficiați de colaborarea noastră strânsă cu companiile și societatea.

Indiferent de programul pe care îl alegeți, veți avea ocazia în timpul educației să vă conectați cu angajatorii. Multe dintre cursurile noastre sunt prezentate sub formă de proiect în care lucrați la un proiect clar pentru rezolvarea unei sarcini pentru o companie sau o organizație. Poate fi și intrarea ta într-un viitor loc de muncă, o oportunitate de care mulți dintre foștii noștri studenți au profitat. Unele inovații dezvoltate în cursurile noastre de proiect au devenit atât de reușite încât au dus la brevete.

Mediul de studiu la Luleå University of Technology

La Luleå University of Technology , există facilități luminoase și proaspete, cu multe spații sociale pentru studenți, cafenele și restaurante în aproape fiecare clădire.

Locații

 • Luleå

  Lulea university of technology, 97187, Luleå

Întrebări