Keystone logo
Lucerne University of Applied Sciences and Arts

Lucerne University of Applied Sciences and Arts

Lucerne University of Applied Sciences and Arts

Introducere

Lucerne University of Applied Sciences and Arts - Partenerul tău pentru învățământul superior în afaceri și management

Programele de licență și master oferite de Lucerne University of Applied Sciences and Arts îi ajută pe studenți să facă tranziția către o nouă carieră. Când vine vorba de educație continuă și executivă, profesioniștii pot alege dintre multe cursuri diferite de afaceri și management, care, la fel ca programele de studii, se bazează pe cercetări solide și pe experiență practică de lungă durată.

Cercetare cunoștințe pentru predare și practică

Lucrând îndeaproape cu industria, furnizorii de servicii, autoritățile publice, organizațiile non-profit și federațiile/asociațiile, Lucerne University of Applied Sciences and Arts inițiază și desfășoară proiecte de cercetare, ale căror constatări informează atât predarea, cât și practica.

În plus, școala noastră desfășoară cercetări – în mare parte într-un mediu interdisciplinar – în următoarele domenii: control financiar și contabilitate, finanțe și servicii bancare, comunicare și marketing, management public și economie, turism și mobilitate și managementul companiilor.

Oportunități de colaborare

Lucerne University of Applied Sciences and Arts oferă întreprinderilor comerciale și guvernului orice, de la consultanță pe termen scurt până la realizarea unui proiect de cercetare care se întinde pe un număr de ani (doar în limba germană).

Servicii de transfer

Companiile pot angaja temporar servicii de lectori sau asociați de cercetare înalt calificați Lucerne University of Applied Sciences and Arts .

Proiecte de cercetare selectate

Găsiți o mică selecție de proiecte de cercetare notabile luate din portofoliul extins al celor patru institute ale Lucerne University of Applied Sciences and Arts (doar în limba germană).

Lucerne University of Applied Sciences and Arts - Universitatea pentru profesioniști

Lucerne University of Applied Sciences and Arts este susținută de cele șase cantoane din Elveția Centrală. Cu peste 8.000 de studenți care urmează programe de licență și masterat, peste 5.000 de studenți care urmează programe de educație continuă și executivă și 400 de noi proiecte în cercetare și dezvoltare, este cea mai mare instituție de învățământ din această regiune, inima Elveției.

Caracteristici Campus

Facilitățile Școlii de Afaceri din Lucerna au totul pentru a face studiul plăcut, de la o bibliotecă și o cantină la o creșă. Aruncă o privire și învață despre viața din campus.

  Locații

  • Lucerne

   Werftestrasse,4, 6002, Lucerne

   • Risch-Rotkreuz

    Risch-Rotkreuz, Elveţia

    • Emmenbrücke

     Emmenbrücke, Elveţia

     Întrebări