Keystone logo
Lucerne University of Applied Sciences and Arts

Lucerne University of Applied Sciences and Arts

Lucerne University of Applied Sciences and Arts

Introducere

Lucerne University of Applied Sciences and Arts - Partenerul dumneavoastră pentru studii superioare în domeniul afacerilor și managementului

Programele de licență și master oferite de Lucerne University of Applied Sciences and Arts îi ajută pe studenți să facă tranziția către o nouă carieră. Când vine vorba de educație continuă și executivă, profesioniștii pot alege dintre aproximativ 200 de cursuri de afaceri și management, care, la fel ca programele de studii, se bazează pe cercetări solide și pe experiență practică de lungă durată.

Cercetare cunoștințe pentru predare și practică

Lucrând îndeaproape cu industria, furnizorii de servicii, autoritățile publice, organizațiile non-profit și federațiile/asociațiile, Lucerne University of Applied Sciences and Arts inițiază și desfășoară proiecte de cercetare, ale căror constatări informează atât predarea, cât și practica.

În plus, școala noastră desfășoară cercetări – în mare parte într-un mediu interdisciplinar – în următoarele domenii: control financiar și contabilitate, finanțe și servicii bancare, comunicare și marketing, management public și economie, turism și mobilitate și managementul companiilor.

Oportunități de colaborare

Lucerne University of Applied Sciences and Arts oferă întreprinderilor comerciale și guvernului orice, de la consultanță pe termen scurt până la realizarea unui proiect de cercetare care se întinde pe un număr de ani (doar în limba germană).

Servicii de transfer

Companiile pot angaja temporar serviciile unor lectori Lucerne University of Applied Sciences and Arts cu înaltă calificare sau asociați de cercetare.

Proiecte de cercetare selectate

Găsiți o mică selecție de proiecte de cercetare notabile luate din portofoliul extins al celor patru institute ale Lucerne University of Applied Sciences and Arts (numai în germană).

Lucerne University of Applied Sciences and Arts - Universitatea pentru profesioniști

Lucerne University of Applied Sciences and Arts este susținut de cele șase cantoane din Elveția Centrală. Cu 7.000 de studenți care urmează programe de licență și master, aproape 4.500 de studenți care urmează programe de educație continuă și executivă și 498 de noi proiecte în cercetare și dezvoltare, este cea mai mare instituție de învățământ din această regiune, inima Elveției.

Locații

 • Lucerne

  Werftestrasse,4, 6002, Lucerne

  • Risch-Rotkreuz

   Risch-Rotkreuz, Elveţia

   • Emmenbrücke

    Emmenbrücke, Elveţia

    Întrebări