Keystone logo
Lucerne School of Business – Finance and Real Estate Programs Master of Science în domeniul imobiliar
Lucerne School of Business – Finance and Real Estate Programs

Master of Science în domeniul imobiliar

Lucerne, Elveţia

4 Semesters

Engleză

Part time

30 Apr 2024

Sep 2024

CHF 3.200 / per year *

În campus

* pentru part-time; 4800 CHF pentru studiu de lucru

Introducere

Educație pentru liderii de mâine în Imobiliare

Programul de studiu în domeniul imobiliar este pregătit pentru provocări solicitante în sectorul imobiliar și în instituțiile imobiliare de frunte. Studenții au o înțelegere a piețelor imobiliare și a investițiilor, precum și gestionarea strategică a serviciilor imobiliare.

De ce să alegi Master of Science în Imobiliare la Lucerne School of Business?

Programul oferă cel mai înalt grad în domeniul imobiliar și îi califică pe studenți ca lideri viitori în industria imobiliară. În Elveția, programul de studiu este oferit doar la Lucerne School of Business, ca parte a Lucerne University of Applied Sciences and Arts . Master of Science in Real Estate este un master bazat pe cercetare, cu o dimensiune practică care oferă pregătire tehnică avansată și de management. Oferă abilități și cunoștințe specifice subiectului în domeniile gestionării imobiliare (activelor), investițiilor și finanțelor imobiliare internaționale, dezvoltărilor imobiliare, precum și piețelor internaționale imobiliare. Masterul pregătește studenții pentru îndatoririle solicitante în sectorul imobiliar și oferă pasul perfect pentru viitorii lideri din industrie.

Fapte

Gradul:

Master în științe imobiliare (MScRE)

Profilul absolventului:

Studenții absolvenți cu Master în Imobiliare au cunoștințe practice, bazate pe cercetare în domeniul imobiliar. Absolvenții au următoarele abilități:

 • Capacitatea de a aplica principii teoretice pentru a înțelege și explica forțele de influență și influențele cheie ale mediului în sectorul imobiliar; capacitatea de a oferi o analiză și o evaluare minuțioasă a interacțiunilor reciproce la nivel micro și macro.
 • Capacitatea de a înțelege interacțiunea dintre strategie, structură și cultură pe baza unei examinări în profunzime a conceptelor teoretice și a descoperirilor empirice; capacitatea de a dezvolta și evalua inferențe și strategii pentru companii imobiliare de diferite tipuri și dimensiuni.
 • Capacitatea de a dezvolta strategii de direcționare și echilibrare pe parcursul întregii vieți a ciclului diferitelor active imobiliare.
 • Capacitatea de a înțelege metode avansate atunci când măsurați și controlați riscurile investițiilor imobiliare; capacitatea de a aplica metodele menționate în controlul și monitorizarea riscurilor și în gestionarea valorii.
 • Atunci când luați decizii de investiții, capacitatea de a înțelege influențele cheie și abordările de guvernare pentru piețele imobiliare și financiare rezultate din cercetările de ultimă generație; capacitatea de a aplica influențele și abordările menționate la o serie de active imobiliare diferite.
 • Pe baza constatărilor actuale, capacitatea de a înțelege investițiile și produsele structurate, având în vedere contribuția lor la riscul și randamentul portofoliilor; capacitatea de a dezvolta propuneri pentru strategii de investiții solide și de a analiza și evalua astfel de strategii pe baza celor mai recente metode de cercetare.
 • Capacitatea de a înțelege clar concepte avansate de finanțe corporative imobiliare, de a aplica astfel de concepte la problemele financiare complexe ale companiilor imobiliare și de a dezvolta soluții adecvate.
 • Capacitatea de a înțelege clar conceptele de marketing, CRM și managementul proceselor în contextul companiilor imobiliare și de a dezvolta și implementa concepte adaptate în interesul diferențierii susținute.
 • Capacitatea de a înțelege teoriile și principiile metodologice ale managementului pe tărâmul autogestionării și al managementului echipei; capacitatea de a aplica principiile menționate într-un mod orientat către situație, oameni și obiective; o conștientizare accentuată a aspectelor psihologice și etice ale colaborării.
 • Capacitatea de a înțelege metode calitative și, în special, cantitative atunci când vine vorba de munca academică și de a le aplica în mod corespunzător în situații practice din domeniul bancar și financiar.
 • Capacitatea de a dezvolta idei independent și de a se concentra pe factori de succes.
131904_GRUPPENBILD_08.jpg

Specializare:

Proprietate imobiliara

Domeniu de activitate:

Rolurile cheie strategice în industria imobiliară acoperă toate domeniile de gestionare a proprietăților imobiliare și investiții, de exemplu:

 • Fonduri de investiții / fonduri de capital privat imobiliar
 • Listează companii imobiliare / trusturi de investiții imobiliare
 • Fonduri de pensii / companii de asigurări / birouri de familie
 • Administratori de bunuri imobiliare / furnizori de gestionare a activelor
 • Servicii bancare imobiliare; Bănci de investiții imobiliare
 • Companii de servicii financiare; Consultanțe imobiliare și financiare
 • Departamente imobiliare și financiare ale companiilor din toate sectoarele
 • Instituții de management imobiliar public; Companii de dezvoltare imobiliară
131908_STUDENTEN_MScRE_TRUEBESTEIN_13Kopie.jpg

Admitere:

Admiterea la Master of Science in Real Estate este supusă următoarelor condiții:

 • Licență în Administrarea afacerilor cu specializare în imobiliare, finanțe sau bancare (minim 24 ECTS) sau
 • Diplomă de licență cu mai puțin de 24 ECTS în imobiliare, finanțe sau activități bancare: ECTS care lipsește trebuie să fie luată, de exemplu, la Lucerne School of Business (cursuri oferite în engleză și pot fi susținute în primăvara și / sau în timpul iernii, experiențele practice pot reduce cantitatea de ECTS necesară) sau
 • Nu are legătură cu diploma de licență; cursurile cu 24 ECTS trebuie să fie făcute, de exemplu, la Lucerne School of Business (cursurile oferite în engleză și pot fi susținute în perioada de primăvară și / sau pe timp de iarnă, experiențele practice pot reduce cantitatea de ECTS)
 • O abilitate de a urma cursurile în limba engleză la nivel universitar.
 • Un nivel ridicat de motivație și pregătire pentru a munci din greu.
 • Un rezultat pozitiv al interviului de admitere.

Termen limita:

1 aprilie 2020 pentru solicitanții care necesită viză 15 mai 2020 pentru solicitanții elvețieni și UE / AELS

Începerea studiilor:

Mijlocul lunii septembrie (săptămâna calendaristică 38)

Datele semestrului:

 • Semestrul de toamnă: mijlocul lunii septembrie până la Crăciun (săptămânile calendaristice 38 - 52)
 • Semestrul de primăvară: mijlocul lunii februarie până la sfârșitul lunii mai (săptămânile calendaristice 8 - 22)

Evenimente informaționale:

Marți, 24 martie 2020, Rotkreuz

Limba instructiunilor:

Engleză

Taxe de studiu:

 • Taxa de înscriere: 515 CHF
 • Taxe semestriale: 800 CHF

Loc de studiu:

Campus Zug-Rotkreuz

Durata studiilor:

 • parțial de studiu parțial: 4 semestre
 • pista de studiu: 6 semestre

Model de timp:

 • cu jumătate de normă
 • studiu de lucru
131912_STUD_MASTER_OF_SCIENCE_IN_REAL_ESTATE_TRUEBESTEIN_2018_05.jpg

Relevanță academică și practică:

Ca o opțiune atractivă pentru titularii de licență dintr-o instituție la nivel universitar, Master of Science in Real Estate, o diplomă de masterat, oferă o educație de specialitate academică, bazată pe cercetare, practic orientată și aliniată internațional în domeniul imobiliar.

Cultura de predare și formare:

Cursul include o combinație de studiu de contact, auto-studiu supravegheat și învățare autodirigită. Profesorii, bine versați în teorie și cu o bogată experiență practică, sunt la îndemână pentru a se asigura că studenții primesc amestecul adecvat de teorie și practică la nivel de master.

Servicii:

Lucerne School of Business oferă studenților următoarele servicii:

 • Smart-Up își propune să-i motiveze pe elevi și să-i încurajeze să își continue ideile de afaceri, să-i pună în practică și să își stabilească propria pornire. Studenții antreprenori pot primi sprijin sub formă de coaching și consiliere unu la unu, fiind asociați cu alți studenți și părți interesate externe și prin ateliere, evenimente și infrastructură.
 • Serviciul de carieră al Universității oferă studenților o serie de activități și oferte, deoarece acestea fac tranziția într-o nouă carieră sau își planifică calea carierei. Acestea includ programe de mentorat sau de la egal la egal, târguri de recrutare sau întâlniri de contact inițiale. Serviciul de carieră lucrează cu parteneri externi pentru a oferi soluții adaptate nevoilor studenților.
 • Lucerne University of Applied Sciences and Arts „Centrul de Limbi” oferă cursuri de limbă care depășește conținutul prescris al programelor de licență și favorizează o perspectivă internațională. Pregătirea oferită de Universitate ține cont de importanța crescândă a abilităților lingvistice în societatea noastră din ce în ce mai mobilă.

Module transversale:

Lucerne University of Applied Sciences and Arts în parteneriat cu Universitatea din Lucerna și Universitatea de Învățare a Profesorilor Lucerna oferă studii interdisciplinare care sunt de interes general. Aceste programe de învățare interdisciplinară (ISA) abordează o gamă largă de teme culturale, economice, tehnice, juridice, politice și etice. Sunt predate ca module, iar conținutul este conceput pentru a încuraja colaborarea interdisciplinară și pentru a lărgi orizonturile studentului.

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări