Keystone logo
Lucerne School of Business – Finance and Real Estate Programs

Lucerne School of Business – Finance and Real Estate Programs

Lucerne School of Business – Finance and Real Estate Programs

Introducere

Universitatea pentru profesioniști

Universitatea de Științe Aplicate și Arte din Lucerna este o universitate de științe aplicate care este susținută de cele șase cantoane din Elveția Centrală. Cu 6.500 de studenți care urmează programe de licență și master, aproape 4.400 de studenți care urmează programe de educație continuă și executivă și 459 de noi proiecte în cercetare și dezvoltare, este cea mai mare instituție de învățământ din această regiune, inima Elveției. Liam Anderson / Pexels

131792_pexels-photo-1458318.jpeg

Misiunea, viziunea, cadrul valorilor

Misiunea, viziunea și cadrul valorilor universității descriu scopul său esențial ca instituție de învățământ, valorile și principiile care guvernează conduita și obiectivele pe care le urmărește.

Misiune

Prin Școlile sale – Inginerie și Arhitectură, Afaceri, Tehnologia Informației, Asistență Socială, Artă și Design și Muzică – Universitatea de Științe Aplicate și Arte din Lucerna oferă educație și cercetare solidă specifică disciplinei în Elveția Centrală. Își pregătește studenții pentru o carieră profesională în domeniul ales de ei și le facilitează dobândirea abilităților necesare pentru gândirea și acțiunea inovatoare, creative și antreprenoriale. Cu abordarea sa puternică, bazată pe practic și excelența interdisciplinară, Universitatea produce experți capabili să stăpânească provocările secolului 21.

Viziune

Calitatea înaltă și profunzimea savantă a învățământului și cercetării noastre fac din Universitatea noastră o alegere atractivă și îi permit să se extindă. Forța specializărilor noastre și a grupurilor noastre de subiecte interdisciplinare sunt recunoscute în Elveția Centrală și nu numai, atât la nivel național, cât și internațional. Adoptăm o abordare laterală și interconectată a gândirii și acțiunii. Acest lucru se reflectă în gama extinsă a universității de programe de formare profesională continuă și de formare continuă și în activitățile sale de cercetare și dezvoltare. Susținem o cultură de angajament, deschidere și transparență în rândul personalului și studenților noștri și față de partenerii noștri.

valori

  • Personalul Universității de Științe Aplicate și Arte din Lucerna este unit în pasiunea pentru educație, pentru cercetare și pentru cultură.
  • Universitatea se așteaptă ca personalul și studenții să demonstreze curiozitatea, autonomia și dorința de a se dezvolta și de a face performanță. Își consolidează abilitățile existente și susține reflecția în gândire și acțiune.
  • Responsabilitatea personală, fiabilitatea și transparența constituie baza încrederii, respectului și respectării reciproce.
  • Universitatea folosește competențele specializărilor sale și tradiția sa de accesibilitate și îndreptare pentru a oferi soluții integrate și interdisciplinare.
  • Universitatea se angajează să dezvolte durabil. Activitățile sale sunt caracterizate de inovație, calitate academică și artistică și un nivel ridicat de aplicabilitate practică.

Motto

Educează - cercetează - inspiră

Locații

  • Lucerne

    Lucerne, Elveţia

Întrebări