Keystone logo
© Eva Dang
University of London International Programmes

University of London International Programmes

University of London International Programmes

Introducere

Programe de studii postuniversitare elaborate de experți la London School of Tropical Medicine & Igiena (LSHTM) prin învățarea online și la distanță.

Aceste cursuri sunt ideale pentru profesioniștii din domeniul sănătății, inclusiv cei care lucrează în domeniul sănătății publice și al politicii.

Fondată în 1899, Școala de Igienă și Medicină Tropicală din Londra oferă o experiență academică, practică și internațională de neegalat. A fost încoronat "Universitatea Anului" la Premiile pentru Învățământul Superior din Times 2016.

Programele internaționale ale Universității din Londra

Universitatea din Londra Programe Internaționale oferă o gamă largă de programe de master dezvoltate de London School of Igiena si Medicina Tropicala:

  • Studii clinice (MSc, PGDip și PGCert)
  • Demografie și sănătate (MSc, PGDip și PGCert)
  • Epidemiologie (MSc, PGDip și PGCert)
  • Politica de sănătate globală (MSc, PGDip și PGCert)
  • Boli infecțioase (MSc, PGDip și PGCert)
  • Sănătate publică (MSc, PGDip și PGCert)

Puteți lua, de asemenea, un curs de dezvoltare profesională în farmacoepidemiologie și farmacovigilență.

Opțiuni flexibile de studiu

Cu până la cinci ani pentru a-ți completa calificarea, poți să îți potrivi studiul în legătură cu celelalte angajamente ale tale. Dacă aveți nevoie să călătoriți sau să vă mutați, puteți să vă continuați studiile oriunde în lume.

De asemenea, puteți studia module unice fără nici un angajament suplimentar. Acest lucru este ideal dacă doriți să vă actualizați cunoștințele profesionale sau să examinați programul.

După finalizarea cu succes a studiilor, veți fi bine pregătit pentru a aborda problemele legate de sănătatea publică și globală într-un context mai larg și pentru a profita de oportunitățile excepționale de carieră.

Absolvenții de obicei, du-te să lucreze pentru ONG-uri, ministerele sănătății, și alte servicii de sănătate, precum și în mediul academic, educație, organizații de caritate și industria privată.

APLICA AZI aici

Locații

  • UK Online

    Student Advice Centre University of London Senate House Malet Street London WC1E 7HU, , UK Online

Întrebări