Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Loyola University New Orleans Online

Loyola University New Orleans Online

Loyola University New Orleans Online

Introducere

Universitatea Loyola New Orleans este o universitate iezuită privată, coeducativă, situată în New Orleans, Louisiana. Colegiul Loyola și-a deschis porțile în 1904 și a fost înființat ca universitate în 1912. Bazat pe artele și științele liberale, Loyola oferă programe inovatoare de studii care îi pregătesc pe studenți să ducă vieți semnificative cu și pentru alții; a urmări adevărul, înțelepciunea și virtutea; și să lucreze pentru o lume mai dreaptă.

La Loyola, definești cine vrei să fii: un gânditor liber, un antreprenor, un asumator de riscuri, un om de știință, un creator și, mai presus de toate, ceea ce nimeni altcineva nu poate fi - tu însuți. Această educație vă permite să faceți mai mult decât să vă transformați; îți permite să te transformi în tine.

În plus față de o selecție largă de programe inovatoare în campus, Loyola oferă acum programe 100% online pentru a dota profesioniști ocupați, care lucrează, cu abilitățile de a se adapta pieței care se schimbă rapid.

Absolvirea cu o diplomă de la Loyola vă va pregăti pentru succesul profesional și vă va oferi fundamentul educațional necesar pentru a îmbunătăți lumea și a construi o carieră plină de satisfacții.

Recunoscută drept una dintre cele mai bune 10 universități regionale din sud de US News & World Report, Universitatea Loyola din New Orleans oferă mai multe programe academice riguroase într-un format online. Aceste oferte online sunt concepute pentru a vă oferi flexibilitatea de a finaliza diploma fără a vă perturba responsabilitățile profesionale sau de familie. Formatele de curs accelerate, cursurile asincrone și orele de conectare obligatorii nu vă asigură că puteți obține același grad respectat ca și studenții noștri din campus, în orice ritm vi se pare confortabil.

100% online și la cerere

Vă puteți urmări obiectivele academice și profesionale cu unul dintre programele noastre online de înaltă cerere, toate acestea fiind disponibile în întregime online.

Locații

  • New Orleans

    Saint Charles Avenue,6363, 70118, New Orleans

    Întrebări