Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Loyola University New Orleans College of Music and Fine Arts

Loyola University New Orleans College of Music and Fine Arts

Loyola University New Orleans College of Music and Fine Arts

Introducere

Colegiul de muzică și mass-media din Loyola servește ca centru preeminent al studiilor de artă spectaculoasă și vizuală printre toate colegiile și universitățile iezuiți din Statele Unite și recunoaște rolul istoric al muzicii și al artelor în Biserica Romano-Catolică.

Colegiul nostru pregătește studenții pentru profesii în artă sau în alte domenii, într-o manieră care reflectă idealurile iezuiților de adevăr, serviciu și justiție și oferă campusului, regiunii și națiunii activități care demonstrează angajamentul universității față de arte.

Școala de muzică oferă o gamă largă de programe, inclusiv programe de bacalaureat și masterat în interpretare muzicală (vocală, instrumentală și tastatură), programe de educație muzicală și al treilea program cel mai vechi de muzicoterapie din Statele Unite.

Programele lui Loyola din departamentul de Studii pentru industria cinematografică și muzicală (cu o licență în științe și o opțiune de licență în muzică) sunt remarcabile, la fel ca și programul nostru de operă - probabil cel mai bun din întreaga regiune a coastei Golfului.

În Departamentul de Artă, Colegiul oferă diplome BA și BFA în Studio Practice.

Departamentul de Artă Teatrală și Dans oferă BA în Arte Teatrale, BA în Arte Teatrale și Teatru Muzical și BA în Arte Teatrale cu un minor în Administrarea Afacerilor.

Departamentul de Design oferă un Bachelor Design și un Bachelor in Interactive Design.

Colegiul se bucură de relații speciale cu mai multe organizații culturale importante, în special cu Orchestra Simfonică din Louisiana și Opera din New Orleans, mulți dintre ai căror artiști predau și pentru noi.

Locații

  • New Orleans

    Saint Charles Avenue,6363, 70118, New Orleans

    Întrebări