Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Loyola University Maryland School of Education

Loyola University Maryland School of Education

Loyola University Maryland School of Education

Introducere

La Loyola, facem mai mult decât să pregătim profesori. Modificăm educatori desăvârșiți. Scopul nostru principal este de a dezvolta lideri educaționali extrem de eficienți și etici și agenți de schimbare care împărtășesc convingerile noastre despre, precum și angajamentul nostru de a aduce justiție socială prin îmbunătățirea educației pentru toți copiii, în special pentru cei care suferă cel mai mult de un sistem inadecvat.

Angajamentul nostru față de educație și justiție socială provine dintr-o tradiție iezuită veche de 450 de ani, care prețuiește excelența academică, integritatea, serviciul, comunitatea și discernământul. Ne propunem să educăm persoane întregi, în intelect, conștiință și spirit, astfel încât să plece de aici cu cunoștințe, compasiune și busolă morală pentru a deschide calea pentru ceilalți. Misiunea noastră este de a pregăti educatori care pot aduce schimbări fundamentale pentru un elev, o școală sau un sistem.

Școala de educație va fi liderul în pregătirea educatorilor și a cercetătorilor pentru parteneriat eficient cu școlile urbane și organizațiile comunitare, în timp ce lucrăm împreună pentru a îmbunătăți calitatea vieții pentru copii, familii și comunitatea în general.

Misiunea Școlii de Educație este să ofere predare inspirațională, să conducă și să disemineze burse inovatoare și să actualizeze practicile de justiție socială cu partenerii școlari și comunitari. Facultatea și personalul folosesc principiile inerente în cura personalis, îngrijirea întregii persoane, în dezvoltarea educatorilor transformaționali care vor învăța, conduce și servi în comunitățile diverse și în schimbare din Baltimore, stat, națiune și lume.

Locații

  • Baltimore

    North Charles Street,4501, 21210, Baltimore

    Întrebări