Keystone logo
Longy School of Music of Bard College

Longy School of Music of Bard College

Longy School of Music of Bard College

Introducere

Deveniți muzicianul Lumea trebuie să fiți.

Lumea are nevoie de muzică acum mai mult ca niciodată. Longy te pregătește să devii un muzician excepțional, care să poată angaja noi audiențe, să învețe pe oricine, oriunde și să folosească arta pentru a schimba viețile în comunități din întreaga lume.

Longy School of Music of Bard College este un conservator care acordă gradul în Cambridge, Massachusetts, cu un campus suplimentar în Los Angeles, California. Oferim un spectru complet de programe de performanță, compoziție și predare. La Longy, veți descoperi multe căi pentru a duce o viață semnificativă în muzică.

Longy School of Music of Bard College pregătește muzicieni pentru a face diferența în lume. Facultatea ei încurajează creșterea imaginației și favorizează o atitudine de anchetă cu privire la rolul muzicii și al muzicianului în lumea largă.

Diferența de lungă durată

Imperativul social

Longy este un conservator a cărui misiune este să pregătească muzicieni pentru a face diferența în lume. Acest imperativ social se află în centrul curriculumului școlii, încurajând elevii să devină muzicieni de care lumea are nevoie.

Școala se angajează să-și pregătească elevii pentru a întâmpina un peisaj muzical în schimbare, oferindu-le abilitățile de a efectua, ambiția de a învăța și dorința de a extinde accesul și oportunitatea în cadrul muzicii clasice. Fiecare student este încurajat să trăiască prin misiunea îndrăzneață a lui Longy și să servească în mod activ comunitatea din jurul lor. Prin țeserea de artă și servicii împreună ca parte integrantă a curriculumului, Longy creează un nou viitor pentru muzica clasică.

Curriculumul catalizatorului

Formăm muzicieni să fim catalizatori - artiști care știu să creeze schimbări și să facă lucrurile să se întâmple. De aceea, ne-am îndreptat educația absolventă cu un alt tip de curriculum, personalizat pentru dumneavoastră. Împerechează excelența muzicală cu accentul pe abilitățile de care ai nevoie pentru a fi muzician: capacitatea de a proiecta experiențe, de a produce proiecte și de a angaja publicul cu întâlniri de muzică excepționale. Cu facultatea ca facilitatori, veți conduce funcția în propria educație: explorarea, experimentarea și urmarea pasiunii. Veți învăța cum să vă creați propriile oportunități de muncă și, în final, veți descoperi cine doriți să deveniți muzician.

Cultura colaborării

Longy este un loc în care „colaborativul” și „ansamblul” descriu atât performanțele noastre, cât și modul în care trăim și învățăm împreună. Vei face parte dintr-o comunitate de muzicieni care se bazează unul pe celălalt. Vă veți uni forțele cu colegii studenți pentru a vă redacta compozițiile, în timp ce veți interpreta lucrările lor. Și pe măsură ce te angajezi în public și crești ca muzician, mentorii și colegii de clasă îți vor împărtăși fiecare succes.

Real-World Experience

Încă din primele zile la Longy, deveniți un muzician din Boston, interpretând profesional cu facultate pe scenele de concert din jurul orașului. Veți avea oportunități de rețea cu o comunitate extinsă de muzicieni și organizații muzicale.

Dezvoltați abilitățile de care aveți nevoie pentru a fi un muzician de succes într-un peisaj în continuă evoluție. Explorați numeroasele căi pe care le poate lua o viață muzicală. Obțineți experiență reală, care vă pregătește pentru cariera de experiență pe care artiștii trebuie să o parcurgă.

Locația vibrantă a orașului

Situat în vibrantă piață Harvard și la mai puțin de trei mile de centrul orașului Boston, campusul Longy oferă studenților acces la o multitudine de bogății muzicale și culturale în întreaga New England. De la Boston Symphony Orchestra până la Muzeul de Arte Plastice până la faimoasa Kendall Square, centrul inovației care tremură lumea, Boston / Cambridge nu este doar un fundal - este campusul tău și o parte integrantă a experienței Longy.

Forbes a numit Boston al doilea cel mai creativ oraș american.

128699_Longy-4-students.jpg

Viziunea pentru Longy

Cum pregătești muzicienii pentru a face diferența în lume?

Cereți-le să fie minunate. Oferiți-le cea mai riguroasă educație. Țineți elevii de toate vârstele la cele mai înalte standarde de excelență fără compromisuri. Inspirați-i să fie artiști care pot mișca inimile, să lumineze mințile, să treacă granițele și să împartă podurile. Arătați-le cum muzicienii excepționali trebuie să fie și ființe umane excepționale.

Atunci cere-i să fie lideri. Motivați-i să meargă nu doar pe căile bine călcate, ci să înlăture altele noi, forjând oportunități pentru ei și pentru alții, pe măsură ce merg. Provocați-i, pe măsură ce învață și perfecționează abilitățile muzicale, să ia în considerare unde le pot lua aceste abilități.

Colaborare nutritivă, deoarece marii lideri trebuie să fie și ascultători mari. Concentrați-vă pe muzica de cameră unde, în absența unui dirijor, elevii trebuie să își asume responsabilitatea de a-și găsi propriile voci.

Instilați un spirit antreprenorial și construiți abilități de gândire critică la elevi pentru a se potrivi cu abilitățile lor muzicale. Învață-i cum să înceapă o mișcare lentă într-o zi, să lanseze o serie de concerte în următoarea și să concerteze în săli de concerte, cluburi și oriunde pot găsi un public înfometat.

Inspirați elevii la toate nivelurile pentru a visa cum muzica lor le poate transforma viața și viața altora. Ajută-i să-și articuleze visele și apoi pune-le în practică. Creați parteneriate cu întreprinderi, școli și vecini, unde elevii își pot testa ideile în lumea reală.

Creați un mediu pentru incubare - un loc unde se pot cultiva mari muzicieni și idei minunate. Faceți din el un loc divers în care diferența poate lărgi mințile și extinde perspective. Păstrați-l intim, astfel încât atenția individuală să fie garantată. Premiu colaborare și creativitate la fel de pricepute muzical. Încurajați fiecare student să își întrebe colegii - „Cum vă pot ajuta să vă atingeți visele?”

Așa se face că Longy School of Music of Bard College va pregăti muzicienii pentru a face diferența în lume: prin oferirea unei educații care îi învață pe elevi să fie muzicieni și ființe umane extraordinare, în timp ce îi provoacă să găsească noi modalități de a schimba lumea prin muzică.

Acesta este visul nostru. Aceasta este viziunea noastră.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Cambridge

  Garden Street,27, 02138, Cambridge

  • Cambridge

   Cambridge, Statele Unite ale Americii

   Întrebări