Keystone logo
Long Island University

Long Island University

Long Island University

Introducere

Long Island University , fondată în 1926, continuă să redefinească învățământul superior, oferind instruire academică de înaltă calitate de către profesori de talie mondială. Recunoscut de Forbes pentru accentul pus pe învățarea experiențială și de Brookings Institution pentru „valoarea adăugată” la rezultatele studenților, LIU oferă programe de aproape 250 de grade, cu o rețea de peste 280.000 de absolvenți care include lideri din industrie și antreprenori de pe tot globul.

LIU Brooklyn le permite studenților să-și realizeze întregul potențial ca cetățeni globali întemeiați din punct de vedere etic, viguroși din punct de vedere intelectual și responsabili din punct de vedere social. Campusul oferă mai multe programe profesionale în domeniul sănătății decât orice alt campus din zona metropolitană New York, inclusiv Arnold and Marie Schwartz College of Pharmacy & Health Science și Harriet Rothkopf Heilbrunn School of Nursing. LIU Brooklyn găzduiește Kumble Theatre for the Performing Arts, un loc de spectacol dinamic conceput pentru a hrăni explorarea artistică a studenților și echipele sportive din Divizia I.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • New York

    1 University Plaza, Brooklyn, NY 11201, USA, , New York

  • Brookville

    720 Northern Boulevard, , Brookville

Întrebări