Keystone logo
Loma Linda University School of Allied Health Professions Program de învățământ de masterat în patologie vorbire-limbaj
Loma Linda University School of Allied Health Professions

Program de învățământ de masterat în patologie vorbire-limbaj

Loma Linda, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul de educație de master în știință în patologia limbajului vorbirii de la Universitatea Loma Linda este acreditat de Consiliul de acreditare academică în audiologie și patologie a limbajului vorbirii al Asociației Americane de vorbire-limbaj-audiere. studenți pentru cariere în profesia de patologie vorbire-limbaj. Acesta oferă o bază pentru studii postuniversitare și cercetare la un nivel mai avansat și încurajează creșterea independenței. Serviciile clinice ale departamentului, Centrul Medical al Universității Loma Linda și site-urile afiliate practicum oferă oportunitatea pentru experiențe clinice supravegheate. Aceste experiențe reprezintă amploarea și profunzimea profesiei într-o varietate de setări.

La finalizarea programului, absolvenții sunt eligibili pentru acreditarea preliminară a serviciilor de patologie a vorbirii și a limbajului (școlile publice din California). Ele sunt, de asemenea, eligibile pentru licența temporară în logopedie (Departamentul pentru Consumatori din California). Ei sunt, de asemenea, pregătiți să caute un loc de muncă în calitate de bursier clinic. Acest lucru este în timp ce se lucrează la Certificatul de competență clinică prin Consiliul pentru certificare clinică al Asociației Americane de Vorbire-Limbaj-Audit.

Studenții cu normă întreagă care intră în program cu o diplomă de licență în tulburări comunicative vor finaliza programul în șapte trimestre ale cursurilor. Elevii parcurg programul ca o cohortă, intrând în trimestrul de toamnă. Inițial, cursurile postuniversitare sunt predate după-amiaza târziu / seara devreme și o vineri dimineață pe lună. Aceasta se întâmplă în primul și al doilea an, inclusiv în vara următoare primului an. Toți studenții trebuie să ia practicum clinic (de obicei o dimineață sau după-amiază pe săptămână) în fiecare trimestru. În trimestrele de iarnă și primăvară ale celui de-al doilea an. studenții își completează plasarea la școală publică cu normă întreagă și plasamentul medical.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Master of Science (MS) in Communication Disorders | Online
    • Online
  • Master în patologie a vorbirii și limbajului
    • Greenville, Statele Unite ale Americii
  • MA în patologie de vorbire-limbaj
    • Washington, Statele Unite ale Americii