Keystone logo
© TESS
LISAA Paris

LISAA Paris

LISAA Paris

Introducere

LISAA School of Design este o Ecole Grande pe o scară umană. Fondată în 1986 de către Michel Glize, astăzi LISAA este o referință în lumea educației artistice aplicate.

Avand arhitectura studiat, Michel Glize a dorit să creeze un atelier de lucru pentru studenții care se pregătesc pentru examenele competitive pentru intrarea în școlile de artă Grande Ecole. Ca atare, el a stabilit Atelier de Sevres în 1979. In urma acestui succes, el a continuat să LISAA găsit, oferind inițial cursuri în proiectarea spațială și design vestimentar. In acest moment, au existat doar patru școli din Paris, care oferă cursuri de design.

LISAA a devenit rapid o referință în domeniu. Cu predare orientate spre noi tehnologii, o echipă stabilă de cadre didactice și o atenție deosebită acordată inserția profesională a studenților, școala a crescut rapid, atragerea de profesioniști recunoscuți (cu personalități precum Sonia Rykiel participarea ca judecători la examenele Viva) și noi sucursale fiind fondată în afara Parisului: "LISAA deschis școli din Paris, Rennes, Nantes și Strasbourg și, recent, în New Delhi și Bangalore în India. La centrul de mici ateliere de lucru pe o scară umană, în școlile din centrul orașului, elevii dobândesc cunoștințele și tehnicile care să le permită să se integreze lumea profesională. "Astăzi LISAA este o instituție recunoscută nu numai în mediul profesional, ci și de Ministerul francez al Culturii și comunicării. Cu 2200 studenți, repartizate pe sapte site-uri diferite, LISAA este una dintre cele mai mari școli de design franceze. rețeaua sa internațională constituie o referință pentru întreprinderi. Mai mult de 200 de plasare de muncă și locuri de muncă oferă du-te on-line în fiecare lună.

Infiintata in anul 1986, LISAA este astazi una dintre cele mai mari școli de design din Franța. Școala oferă studenților posibilitatea de a-și exprima talentele lor de proiectare în domeniul modei, arhitectura de interior, design, design grafic, jocuri video sau de animație.

Oferindu-le studenților O CALIFICARE RECUNOSCUTE

LISAA este una dintre puținele instituții private de învățământ suplimentare care urmează să fie recunoscute de către Ministerul francez al Culturii și Comunicării. Cursurile predate la LISAA acoperă toate domeniile în profesia de proiectare și sunt certificate prin diplome de stat (BTS) și calificări listate la Registrul francez al Atestate Profesionale (RNCP) (nivelul II / Bac + 3/4 ani de învățământ în continuare)

OFERTĂ avangardč DE PREDARE

Personalul nostru nu sunt doar profesori, ci și profesioniști activi. Această fundație în realitatea pieței și evoluția continuă a practicilor și a tendințelor permite LISAA să ajungă la o rată de succes, care este semnificativ mai mare decât media națională, în special pentru calificările BTS.

DEFINIREA PROFESIONIȘTI ADAPTATE piața locurilor de muncă

De predare la LISAA se bazează pe interacțiunea constantă între elevi, profesori și profesioniști, completate de ateliere, examene ViVa stagii. LISAA este una dintre școlile cele mai apreciate de recrutori, care participa la sfarsitul examenelor an pentru a căuta Viva talente viitoare. Ca rezultat, la șase luni după ce a absolvit, 82% dintre absolventii LISAA s-au găsit locuri de muncă în sectorul în care au efectuat studiile.

SPRIJIN PENTRU FIECARE croitorie STUDENȚESC

LISAA se concentrează pe lecții în formatul atelierelor-un stil de predare în cazul în care schimbul și discuțiile sunt în centrul învățării. De-a lungul studiilor lor la LISAA, fiecare student beneficiază de sprijin tutore individuale. Directori de studii și profesorii sunt întotdeauna disponibile pentru a asculta elevii lor. Ei realizează unu-la-unu reuniuni și evaluări personalizate pentru a permite fiecărui elev să progreseze în cel mai bun mod și la propriul lor ritm.

Hranind ALUMNI NETWORK

Școala menține contactul cu absolvenții, care sunt link-urile cele mai active din rețeaua profesională a lui LISAA. Experiențele lor de ajutor pentru a instrui absolvenți să fie din ce în ce mai adaptate la piața locurilor de muncă și, de asemenea, permite absolvenților recente pentru a găsi deschideri de locuri de muncă.

DESCHIDERE oportunități în întreaga lume

Reputația LISAA este construit pe schimburi cu lumea exterioară. Cu sediul în Paris și Franța regională, LISAA a deschis, de asemenea, școli la nivel internațional.

Admiterea la LISAA Paris pentru studenții internaționali depinde de prezentarea unui portofoliu de muncă personal și un interviu față-în-față. Capacitatea tehnică și artistică a fiecărui student este evaluat, în plus, mai presus de toate, pentru curiozitatea lor, cunoștințele artistice, motivația și caracterul adecvat în ceea ce privește specificul disciplinelor în artele aplicate.

Locații

 • Paris

  Paris Fashion 13 rue Vauquelin, 75005 , Paris

  • Paris

   Paris Interior Architecture & Design 8 square Henri Delormel , 75014, Paris

   • Paris

    Paris Graphic Design 62 boulevard Arago, 75013, Paris

    • Paris

     Paris Animation & Video Games 7 rue Armand Moisant , 75015, Paris

     Întrebări