Keystone logo
Lipscomb University Master în Arte în Arheologie și Studii Biblice
Lipscomb University

Master în Arte în Arheologie și Studii Biblice

Nashville, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Pregătiți-vă pentru o diplomă finală care să ducă la o carieră în arheologie cu Masterul de Arte în Arheologie al Lipscomb University . În acest program, veți dezvolta cunoștințe de bază, veți dobândi abilități și vă veți angaja în experiențe profesionale care vă vor dota pentru a practica arheologie în domeniu sau pentru a preda într-o disciplină umanistă.

Finalizează mai mult de 200 de ore de stagiu în școli de teren, studii muzeale sau de laborator, împreună cu participarea la cel puțin un sezon de săpături. Demonstrați-vă abilitatea de a proiecta și de a urmări în mod independent un proiect de cercetare viabil prin lucrarea de teză. Prin aceste experiențe, împreună cu explorarea cercetărilor actuale în arheologie, veți deveni un membru activ al breslei arheologice științifice.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare