Keystone logo
Linnaeus University Masterat în controlul proceselor de afaceri și managementul lanțului de aprovizionare - Specializare: Frontiere în logistică și managementul lanțului de aprovizionare
Linnaeus University

Masterat în controlul proceselor de afaceri și managementul lanțului de aprovizionare - Specializare: Frontiere în logistică și managementul lanțului de aprovizionare

Växjö, Suedia

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

03 Sep 2024

SEK 269.400 *

În campus

* taxe de școlarizare pentru studenți în afara UE / EES / Elveția: 269.400 SEK

Sesiune de studenți

Introducere

Programul corespunde cerințelor globale de concurență privind eficiența, coordonarea, controlul managementului și dezvoltarea proceselor de afaceri în cadrul și între companiile din lanțurile de aprovizionare. Conține două specializări diferite; frontul în controlul afacerilor și managementului și frontul în logistică și managementul lanțului de aprovizionare.

Programul de doi ani este alcătuit din cele două domenii de logistică / gestionarea lanțului de aprovizionare și contabilitate de gestiune, o combinație unică de acest gen. O temă comună în program este de a găsi și de a crea eficiență în cadrul lanțurilor de aprovizionare împreună cu rețelele de furnizori, pentru a îndeplini acele cerințe de creare de valoare pentru clientul final pe care o impune o piață competitivă. O altă temă importantă este, prin dezvoltarea și implementarea metodelor de informare și control orientate spre proces, de a dezvolta și raționaliza procesele în părți ale propriei companii și nu în ultimul rând între companii.

În specializarea Frontiere în logistică și gestionarea lanțului de aprovizionare, vă aprofundați cunoștințele de la nivel de licență. Primul semestru conține cursurile Managementul logisticii în lanțurile de aprovizionare (care, de exemplu, tratează provocările logistice viitoare atunci când se coordonează cu furnizorii) și sistemele de informații despre lanțul de aprovizionare (care oferă cunoștințe largi despre suportul IT necesar pentru gestionarea lanțurilor de aprovizionare). După primul semestru, veți studia integrarea lanțurilor de aprovizionare și contabilitatea managementului inter-organizațional, metodologia de cercetare și managementul afacerilor electronice. Programul de master este încheiat printr-o teză de master. Este posibil să absolvi după un an. Programul se desfășoară în limba engleză și recrutează studenți din întreaga lume.

Aceasta este Linnaeus University

Linnaeus University este o universitate modernă, internațională, numită după Carl Linnaeus - un om de știință suedez de renume mondial care s-a născut în regiunea Småland unde se află universitatea. Mai multe informații despre Linnaeus University :

  • Fondată în 2010 printr-o fuziune între Universitatea Kalmar și Universitatea Växjö;
  • Situat în Kalmar și Växjö;
  • 44.000 de studenți înscriși;
  • 2.000 de studenți internaționali înscriși;
  • A 6-a cea mai mare universitate din Suedia în ceea ce privește numărul de studenți;
  • 780 de universități partenere din peste 80 de țări;
  • Programe de 100 de grade la nivelul ciclului I, dintre care 8 predate în limba engleză;
  • Programe de 80 de grade la nivelul ciclului al doilea, dintre care 35 predate în limba engleză.

grad

Master of Science (120 credite) în afaceri și economie, cu specializare în controlul proceselor de afaceri și SCM, frontiere în logistică și gestionarea lanțului de aprovizionare. (Domeniul principal de studiu: Administrarea afacerilor)

Carieră

După absolvire, puteți lucra atât la nivel național, cât și internațional într-o zonă largă. Pe piața muncii de astăzi, există cerere pentru absolvenți de afaceri care se pot integra cu alte companii și pot lucra pentru clientul final cu o abordare ofensatoare și orientată spre afaceri. Programul se pregătește atât pentru o carieră profesională legată de managementul și controlul proceselor de afaceri în lanțurile de aprovizionare, cât și pentru o carieră academică. Unele titluri de locuri de muncă ale studenților absolvenți sunt Cumpărător, Planificator de aprovizionare, Dezvoltator de procese de afaceri, Planificator de dezvoltare de afaceri și Planificator de logistică post-vânzare.

Växjö

La aproximativ 15 minute cu bicicleta de centrul orașului, veți găsi campusul Linnaeus University Este ca o societate mică cu universitate, cazare studențească și viață de student. Aici devii parte a unui mediu de cunoaștere creativ.

Ce veți întâlni într-o excursie în Växjö - orașul contrastelor? Veți găsi restaurante bune, o echipă de hochei renumită și cafenele confortabile, unde vă puteți delecta cu un latte cu aromă de lingonberry. În Växjö, natura frumoasă este întotdeauna la colț; orașul este înconjurat de lacuri și păduri. Studenților le place combinația dintre centrul orașului și viața de student activă din campus. Visul tău de viitor începe aici!

Cerințe de intrare

Cerințe generale de intrare pentru studii de ciclul al doilea și cerințe specifice de intrare: Licență în administrarea afacerilor cu un minim de 90 de credite în administrarea afacerilor, cu un minim de 7,5 credite în logistică / managementul lanțului de aprovizionare / transport / managementul operațiunilor sau echivalent. Engleză B / 6 sau echivalentul.

Oportunități de carieră

Curriculum

Admitere

Mărturii studențești

Despre Școală

Chat with students

Întrebări