Keystone logo
Linnaeus University Master of Science în Controlul Proceselor de Afaceri și Managementul Lanțului de Furnizare Specializare: Frontiere în contabilitate de gestiune și control bazat pe procese
Linnaeus University

Master of Science în Controlul Proceselor de Afaceri și Managementul Lanțului de Furnizare Specializare: Frontiere în contabilitate de gestiune și control bazat pe procese

Växjö, Suedia

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

03 Sep 2024

SEK 247.000 *

În campus

* taxe de școlarizare pentru studenți în afara UE / EES / Elveția: 247.000 SEK

Sesiune de studenți

Introducere

Programul corespunde cerințelor globale de concurență privind eficiența, coordonarea, controlul managementului și dezvoltarea proceselor de afaceri în cadrul și între companiile din lanțurile de aprovizionare. Conține două specializări diferite; frontul în controlul afacerilor și managementului și frontul în logistică și managementul lanțului de aprovizionare.

Programul de doi ani este alcătuit din cele două domenii de logistică / gestionarea lanțului de aprovizionare și contabilitate de gestiune, o combinație unică de acest gen. O temă comună în program este de a găsi și de a crea eficiență în cadrul lanțurilor de aprovizionare împreună cu rețelele de furnizori, pentru a îndeplini acele cerințe de creare de valoare pentru clientul final pe care o impune o piață competitivă. O altă temă importantă este, prin dezvoltarea și implementarea metodelor de informare și control orientate spre proces, de a dezvolta și raționaliza procesele în părți ale propriei companii și nu în ultimul rând între companii.

Cu privire la specializare; Frontierele în contabilitatea de gestiune și controlul proceselor de afaceri, vă aprofundați cunoștințele de la nivel de licență. Primul semestru conține cursurile Perspective contemporane în contabilitatea managementului (care abordează cercetarea și practica contemporană MA pentru a proiecta și lucra cu sisteme moderne de contabilitate managerială) și analize economice avansate, sisteme informaționale și managementul riscurilor (creând cunoștințe aprofundate și abilități de lucru cu obiective, informații și analize în sistemele moderne de contabilitate de gestiune). După primul semestru, veți studia integrarea lanțurilor de aprovizionare, proiectarea modelelor de control bazate pe procese și contabilitatea managementului inter-organizațional, metodologia de cercetare și managementul afacerilor electronice. Programul de master este încheiat printr-o teză de master. Este posibil să absolvi cu un master general după un an. Programul se desfășoară în limba engleză și recrutează studenți din întreaga lume.

Aceasta este Linnaeus University

Linnaeus University este o universitate modernă, internațională, numită după Carl Linnaeus - un om de știință suedez de renume mondial care s-a născut în regiunea Småland unde se află universitatea. Mai multe informații despre Linnaeus University :

  • Fondată în 2010 printr-o fuziune între Universitatea Kalmar și Universitatea Växjö;
  • Situat în Kalmar și Växjö;
  • 44.000 de studenți înscriși;
  • 2.000 de studenți internaționali înscriși;
  • A 6-a cea mai mare universitate din Suedia în ceea ce privește numărul de studenți;
  • 780 de universități partenere din peste 80 de țări;
  • Programe de 100 de grade la nivelul ciclului I, dintre care 8 predate în limba engleză;
  • Programe de 80 de grade la nivelul ciclului al doilea, dintre care 35 predate în limba engleză.

grad

Master of Science (120 credite) în afaceri și economie, cu specializare în controlul proceselor de afaceri și SCM, frontiere în contabilitate de gestiune și control bazat pe procese. (Domeniul principal de studiu: Administrarea afacerilor).

Carieră

După absolvire, puteți lucra atât la nivel național, cât și internațional într-o zonă largă. Pe piața muncii de astăzi, există cerere pentru absolvenți de afaceri care se pot integra cu alte companii și pot lucra pentru clientul final cu o abordare ofensatoare și orientată spre afaceri. Programul se pregătește atât pentru o carieră profesională legată de managementul și controlul proceselor de afaceri în lanțurile de aprovizionare, cât și pentru o carieră academică. Unele titluri relevante ale studenților absolvenți și din viața de afaceri sunt Business Process Developer, Business Development Planner, Business controller și Consultant în management.

Växjö

La aproximativ 15 minute cu bicicleta de centrul orașului, veți găsi campusul Linnaeus University Este ca o societate mică cu universitate, cazare studențească și viață de student. Aici devii parte a unui mediu de cunoaștere creativ.

Ce veți întâlni într-o excursie în Växjö - orașul contrastelor? Veți găsi restaurante bune, o echipă de hochei renumită și cafenele confortabile, unde vă puteți delecta cu un latte cu aromă de lingonberry. În Växjö, natura frumoasă este întotdeauna la colț; orașul este înconjurat de lacuri și păduri. Studenților le place combinația dintre centrul orașului și viața de student activă din campus. Visul tău de viitor începe aici!

Cerințe de intrare

Cerințe generale de intrare pentru studii de ciclul al doilea și cerințe specifice de intrare: Diplomă de licență în administrarea afacerilor cu un minim de 90 de credite în administrarea afacerilor, cu un minim de 30 de credite în contabilitate sau echivalent. Engleză B / 6 sau echivalentul.

Oportunități de carieră

Curriculum

Admitere

Mărturii studențești

Despre Școală

Chat with students

Întrebări