Keystone logo
Linnaeus University Master of Science cu specializare în energie și management pentru dezvoltare durabilă
Linnaeus University

Master of Science cu specializare în energie și management pentru dezvoltare durabilă

Växjö, Suedia

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

03 Sep 2024

SEK 310.000

În campus

Sesiune de studenți

Introducere

Schimbările climatice au devenit, probabil, cea mai gravă problemă din lume, care necesită atenția noastră urgentă. Problema este complexă și multidimensională. Energia și gestionarea acesteia sunt factorii cheie în abordarea nu numai provocării climatice, ci și a altor obiective de dezvoltare durabilă. Acest program de master este adaptat pentru tine, ca inginer sau tehnolog, pentru a investiga și a înțelege relațiile simbiotice și sistemice dintre energie, climă și dezvoltare durabilă și pentru a implementa soluții inovatoare.

Modelele noastre actuale de producție și consum de energie riscă capacitatea noastră viitoare de a ne întreține pe planetă. Sistemele de producție și utilizare a energiei trebuie să fie bazate pe surse regenerabile și inteligente din punct de vedere climatic, iar întregul sistem trebuie să fie eficient din punct de vedere energetic, eficient din punct de vedere al resurselor și eficient din punct de vedere economic. Cunoștințele pe care le dobândiți în cadrul acestui program vor fi esențiale în înțelegerea și abordarea provocărilor societale legate de energie și climat prin inovare și leadership în afaceri.

Prin acest program, veți afla despre următoarele:

  • Diverse paradigme de mediu și instrumente de analiză de mediu, analiza ciclului de viață, inovații de mediu și contabilitatea mediului, care sunt importante pentru luarea deciziilor de mediu.
  • Modul în care finanțarea ecologică este cheia pentru a permite creșterea incluzivă și pentru a accelera trecerea către o societate eficientă din punct de vedere al resurselor și decarbonizarea economiei. Aceasta pentru a înțelege modul în care sectorul privat trebuie să fie implicat în tehnologii climatice inteligente, capacități de extindere, inovații transformatoare și capital verde, atunci când inițiativele guvernamentale nu mai sunt suficiente pentru a face față provocărilor de durabilitate la îndemână.
  • Modul în care raportarea externă a acțiunilor legate de energie și durabilitate extinde responsabilitatea companiilor față de societatea în care își desfășoară activitatea.
  • Diverse instrumente de politică energetică și strategii de inovare și impactul acestora asupra deciziilor de investiții și comportamentului public din perspectiva durabilității.

O echipă interdisciplinară și cu experiență, cu cunoștințe profunde privind problemele de durabilitate și dezvoltare va preda cursurile. Cursurile sunt completate de prelegeri invitate susținute de experți din industrie, organizații guvernamentale și non-profit.

Oportunități de carieră

Curriculum

Admitere

Facilităţi

Despre Școală

Chat with students

Întrebări