Keystone logo
© ©Linnaeus University
Linnaeus University

Linnaeus University

Linnaeus University

Sesiune de studenți

Mutarea într-o țară nouă, începerea studiilor și o nouă viață este un pas mare. Din fericire pentru tine, studenții noștri au trecut deja prin acest proces! Prin urmare, ar dori să vă invite la un webinar pentru studenți de către studenți.

Introducere

Linnaeus University este o universitate modernă, internațională, în sud-estul Suediei. Ne aflăm în două orașe iubitoare de natură, unul lângă Marea Baltică și unul înconjurat de lacuri, în cel mai verde oraș din Europa.

Studiază la Linnaeus University

A studia în străinătate înseamnă mai mult decât a obține o educație. A studia înseamnă a-ți face noi prieteni, a învăța despre o nouă cultură, a te îndrăgosti, a-ți construi o carieră, a învăța o nouă limbă, a lua o bicicletă și a deveni parte a unei comunități. Linnaeus University este plină de viață. Alegeți o universitate unde viața este posibilă.

Viață de student

Viața universitară are multe de oferit, de la întâlnirea cu prietenii la pubul studențesc până la participarea la evenimente și activități culturale. Uniunea studențească și asociațiile studențești fac tot posibilul pentru a vă face să vă simțiți ca acasă.

Timpul liber de calitate este important atunci când ești student. Dacă găsiți bucurie și împlinire în viața de student, veți câștiga energie suplimentară pentru studiile dvs. Nu vă va fi greu să găsiți ceva de făcut. Studenții sunt minunați la organizarea de concursuri pline de distracție, petreceri, concerte și excursii.

Dacă de asemenea, profitați de ocazia de a vă implica în sindicatul studenților sau în alte activități extrașcolare, puteți obține abilități și experiențe utile care se pot dovedi neprețuite atunci când solicitați un loc de muncă mai târziu în viață.

Uniunea Linnaeus lucrează pentru a vă asigura că veți primi cea mai bună educație posibilă, dar își propune, de asemenea, să ofere activități plăcute pe lângă studiile dvs. Există o serie de organizații și cluburi studențești la universitate care oferă o gamă largă de activități de agrement pentru studenți.

ESN (Erasmus Student Network) este cea mai mare organizație studențească din Europa. Se compune dintr-o rețea de secțiuni locale care organizează evenimente pentru studenții care pleacă în străinătate pentru a studia, precum și studenți locali. Secțiunile ESN de la Linnaeus University sunt ESN Kalmar și ESN Växjö (VIS). Ambele secțiuni organizează evenimente locale, cum ar fi grătare, activități sportive și nopți tematice cu tradiții suedeze tipice reprezentate, precum și excursii în și în afara Suediei.

Programul amicilor

Programul amic se potrivește studenților internaționali cu studenți (majoritatea suedezi). Amicii ajută studenții internaționali cu întrebări de zi cu zi, introducându-i în cultura și modul de viață suedez, precum și cum este să fii student la Linnaeus University .

Asociații studențești

Există aproximativ 70 de asociații studențești la Linnaeus University , unde, în calitate de student, puteți participa la o serie de activități. Consultați asociațiile studențești.

Poate preferați evenimente sportive, cântând muzică într-o orchestră studențească, sesiuni de film, cântat sau vă angajați să scrieți despre subiecte care vă afectează ca student? A fi activ în viața de student este o oportunitate de a cunoaște noi prieteni, de a te putea dezvolta în unul dintre interesele tale și de a lucra împreună într-o echipă cu oameni cărora le place să facă același lucru.

Posibilități internaționale

În calitate de student la Universitatea Linneus, veți obține perspective interculturale atât prin predare, interacțiune cu studenți internaționali, literatură internațională de curs, e și profesori invitați din alte țări. În acest fel, îți vei lărgi orizonturile și vei primi provocările și perspectivele diferite atât asupra ta, cât și asupra mediului înconjurător. Experiențele internaționale te fac să crești din punct de vedere academic, personal și profesional.

Statistică

Mai multe informații despre Linnaeus University:

 • Fondată în 2010 printr-o fuziune între Universitatea Kalmar și Universitatea Växjö;
 • Situat în Kalmar și Växjö;
 • 44.000 de studenți înscriși;
 • 2.200 de studenți internaționali înscriși;
 • a șasea universitate ca mărime din Suedia ca număr de studenți;
 • 780 de universități partenere din peste 80 de țări;
 • programe de 100 de grade la nivelul primului ciclu, 8 dintre ele predate în limba engleză;
 • Programe de 80 de grade la nivel de ciclu al doilea, 35 dintre ele predate în limba engleză.

  Caracteristici Campus

  Kalmar și Växjö

  Linnaeus University este situat în două orașe din partea de sud-est a Suediei - Kalmar și Växjö. Ambele orașe sunt situate în regiunea Småland, un județ în care marea și natura sunt mereu în apropiere.

  Kalmar - Orașul studențesc de lângă mare

  Orașul Kalmar este situat pe coastă, lucru de care Linnaeus University a profitat recent construind noi clădiri universitare chiar lângă port și adunând Universitatea într-un singur loc. Deoarece portul se află în centrul orașului Kalmar, studenții își pot desfășura activitățile zilnice în centrul orașului și pot umple orașul cu zumzetul activităților. Kalmar are aproximativ 65.000 de locuitori și o istorie lungă care datează din Evul Mediu - ceva care nu va trece neobservat când veți avea vechiul Castel Kalmar chiar după colț de campus. Orașul a fost votat drept „Orașul de vară al Suediei”, poate datorită numeroaselor zile de soare, plajelor observate în jurul orașului și evenimentelor și concertelor.

  Växjö - Un campus viu

  Totul din campusul din Växjö se află la o distanță de cinci minute de mers pe jos - cazare pentru studenți, săli de clasă, bibliotecă, restaurante și pub-uri, lacuri și facilități de agrement. Campusul este plin de viață și energie și este un loc natural de întâlnire pentru toți studenții și interesele. Växjö are aproximativ 90.000 de locuitori și a fost declarat cel mai verde oraș din Europa" datorită soluțiilor ecologice implementate. Numele Växjö este tradus prin „orașul lacurilor", ceea ce nu trece neobservat, având una dintre numeroasele lacuri de lângă campus. Cu pădurile din jur, devine locul perfect pentru plimbări și jogging.

   Admitere

   Găsiți mai multe informații făcând clic pe cum să aplicați.

   Cerinte pentru viza

   Solicitarea unui permis de ședere prin intermediul Agenției Suedeze pentru Migrație.
   Informații generale, faceți clic pe Citiți mai multe.

   Burse și finanțare

   Avem burse disponibile pentru studenții care studiază programe de master. Este posibil să obțineți o reducere de până la 75% a taxelor de școlarizare pentru un program complet.

   De asemenea, consultați bursele Instituției Suedeze la https://si.se/en/apply/scholarships/swedish-institute-scholarships-for-global-professionals/

   Pentru un student care studiază programe de licență/licență, nu oferim bursă din primul an.

   Statistica absolvenților

   Clasamente

   • Times Higher Education Ranking 2021. Linnaeus University plasează printre primele 100 de universități din zona Educație de calitate și printre primele 200 din zona Schimbări climatice; Muncă decentă și creștere economică. În rezultatul general, Linnaeus University plasează pe locul 301–400 dintr-un total de 1.115 universități.
   • Clasament Shanghai 2020. Linnaeus University figurează printre primele 800–900 din 18.000 de universități din lume.

   Mărturii studențești

   Locații

   • Växjö

    P G Vejdes väg, 351 95, Växjö

   • Kalmar

    Universitetsplatsen 1, 39231, Kalmar

    Întrebări