Keystone logo
Linköping University Master în Administrarea Afacerilor - Strategie și Management în Organizații Internaționale
Linköping University

Master în Administrarea Afacerilor - Strategie și Management în Organizații Internaționale

Linköping, Suedia

2 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Aug 2024

SEK 177.600 / per year *

În campus

* numai pentru studenții din afara UE, SEE și Elveția

Introducere

În programul de doi ani de master în Business Administration - Strategie și Management în Organizații Internaționale (SMIO) ne propunem să educăm viitorii lideri cu bună judecată, care pot analiza probleme complexe și să ia decizii bine echilibrate.

Pilonii de învățare ai programului sunt cunoștințele bazate pe cercetare bazate pe exemple empirice bogate, un accent pe analiza critică și aprofundată și comunicarea rezultatelor. Programul combină profunzimea unui master de cercetare cu exemplele practice bogate și intensitatea lucrărilor de caz ale unui master mai practic. Prin urmare, cursurile programului pun fiecare o bază solidă de cercetare sub formă de articole și cărți ale unor mari gânditori clasici și contemporani. În plus, fiecare curs oferă informații despre funcționarea unui număr de organizații internaționale (de la Starbucks și Apple la Crucea Roșie) și fenomene empirice (de la CSR și tendințele de externalizare până la dezvoltarea afacerilor în Africa de Est). Elevii își folosesc apoi fundația bazată pe cercetare pentru a stabili conexiuni, a defini probleme și a analiza, de exemplu, prin lucrări de caz și proiecte. Fiecare curs exersează, de asemenea, abilitățile de comunicare ale studenților în unul sau mai multe domenii, prin scrierea de eseuri argumentative, prezentări orale, sesiuni de feedback, dezbateri și seminarii de cafenea.

Programul urmărește să simuleze viitorul mediu de lucru al studenților și, prin urmare, procesele de învățare sunt centrate pe munca în echipă, conducere și organizare și sunt stabilite într-un mediu în care tempo-ul de studiu și așteptările sunt ridicate și diversitatea oamenilor mare. În ultimii ani, am primit studenți din peste 60 de țări diferite, de la Argentina la Zambia. O clasă tipică SMIO constă din aproximativ 20 de naționalități diferite, ceea ce aduce perspective interesante discuțiilor, precum și perspective asupra diferitelor piețe ale lumii. Mixul cultural ne permite să folosim clasa în sine ca instrument de predare, unde dezvoltarea competențelor interculturale devine un efect secundar pozitiv, de exemplu, al proiectelor de echipă.

Încă din prima zi, lucrăm activ cu procese de echipă în care ideile luate pentru a fi contestate și abilitățile elevilor sunt întinse, pas cu pas. Studenții noștri SMIO sunt de obicei extrem de dedicați și muncitori, obișnuiți să-și asume responsabilitatea și să lucreze sub presiune într-un mediu multicultural, unde o varietate de perspective trebuie transformate în soluții viabile. Atribuțiile provocatoare și termenele stricte afectează legăturile studenților și studenții SMIO, prin urmare, se cunosc în general bine, formând o rețea internațională pentru viitor.

Construirea de legături puternice

Programul a fost conceput pentru a ușura socializarea și a face studenții să formeze rapid legături peste granițele culturale. Inițial, cursurile lucrează activ cu socializarea prin construirea de echipe, precum și exerciții de conducere și organizare. Mai mult, SMIO Big Brothers and Sisters, un grup format din șase până la opt studenți senior selectați, susțin noii noștri studenți din momentul în care sunt admiși și acționează ca îndrumători și modele de rol, precum și organizează activități de la grătar la vizite la companie.

Știm cine ești

Ne propunem intenționat să menținem programul mic (aproximativ 40 de studenți pe admisie). Aceasta înseamnă că, în calitate de student SMIO, sunteți o față familiară a profesorilor dvs. și cei mai mulți dintre ei vă vor cunoaște pe nume. Interacțiunea elev-profesor este destul de informală, iar profesorii sunt, în general, abordabili și interesați.

Silabă

Introducere

Programul de Administrare a Afacerilor - Strategie și Management în Organizațiile Internaționale este un program de al doilea ciclu care duce la o diplomă de Master of Science (120 de credite) cu specializare în Administrarea Afacerilor. Acest program de master de doi ani oferă studenților abilități analitice bune bazate pe cunoștințe academice solide și exemple empirice bogate. Scopul general al programului este de a contribui la educarea unei noi generații de cercetători și practicieni, competenți să înțeleagă știința și afacerile ca fenomene sociale. Mediul internațional al programului va oferi studenților, de asemenea, competențe interculturale bune și abilități de comunicare. Studenții sunt pregătiți pentru funcții de conducere sau consultanță. În plus, programul este conceput pentru a oferi pregătire postuniversitară în Administrarea Afacerilor la un nivel avansat și pentru a se pregăti pentru viitorul doctorat. studii.

Scop

Calificări naționale conform Legii învățământului superior suedez

Cunoștințe și înțelegere

Pentru un grad de master (120 de credite), studentul trebuie:

  • demonstrează cunoștințe și înțelegere în Administrarea afacerilor, incluzând atât cunoștințe vaste despre domeniu, cât și un grad considerabil de cunoștințe de specialitate în anumite domenii ale domeniului, precum o perspectivă asupra activității actuale de cercetare și dezvoltare
  • demonstrează cunoștințe metodologice de specialitate în Administrarea afacerilor.

Competență și abilități

Pentru un grad de master (120 de credite), studentul trebuie:

  • demonstrează capacitatea de a integra în mod critic și sistematic cunoștințele și de a analiza, evalua și trata abordarea fenomenelor, problemelor și situațiilor complexe chiar și cu informații limitate
  • să demonstreze capacitatea de a identifica și formula probleme în mod critic, autonom și creativ, precum și de a planifica și, folosind metode adecvate, de a întreprinde sarcini avansate în intervale de timp prestabilite, contribuind astfel la formarea cunoștințelor, precum și la capacitatea de a evalua această activitate
  • demonstrează capacitatea de a vorbi și de a scrie atât la nivel național, cât și internațional de a raporta și discuta în mod clar concluziile sale și cunoștințele și argumentele pe care se bazează în dialog cu diferite audiențe și
  • demonstrează abilitățile necesare pentru participarea la activități de cercetare și dezvoltare sau angajare autonomă în alte capacități calificate.

Judecată și abordare

Pentru un grad de master (120 de credite), studentul trebuie:

  • să demonstreze capacitatea de a face evaluări în administrarea afacerilor, în baza aspectelor disciplinare, sociale și etice relevante și, de asemenea, de a demonstra conștientizarea aspectelor etice ale activității de cercetare și dezvoltare
  • să demonstreze o perspectivă asupra posibilităților și limitărilor cercetării, rolul acesteia în societate și responsabilitatea individului pentru modul în care este utilizată și
  • demonstrează capacitatea de a identifica nevoia personală de cunoaștere suplimentară și de a-și asuma responsabilitatea pentru învățarea continuă.

Admitere

Curriculum

Burse și finanțare

Oportunități de carieră

Mărturii studențești

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări