Keystone logo
Limerick Institute of Technology

Limerick Institute of Technology

Limerick Institute of Technology

Introducere

De ce LIT?

Acces la lectori

Ca student la LIT, nu te vei pierde în mulțime. Raportul nostru dintre studenți și lectori permite o mare participare și discuții la prelegeri.

Toate campusurile LIT sunt o comunitate strânsă de studenți, unde studenții au acces ușor la lectori, fie că îi întâlnești pe coridoare, la cantină sau pentru întâlniri programate, care sunt ușor de organizat.

Învățarea activă

La LIT, elevii învață făcând. Combinăm practica cu teoria oferind studenților un model experiențial de învățare, dându-le cu abilitățile esențiale pe care le pot lua în cariera aleasă.

Chameleon verde / Unsplash

Designer sketching Wireframes

Cluburi și societăți

O experiență universitară fericită contribuie la viața de succes a colegiului, iar călătoria ta la colegiu va fi îmbunătățită de noii oameni pe care îi întâlnești, de noii prieteni pe care îi faci, de experiențele noi pe care le întâlnești și de distracția pe care o ai!

Cluburile și societățile pot avea o experiență foarte pozitivă în experiența generală a colegiului. Știm cât de important este să te implici în activități în afara activității tale academice și îi încurajăm pe toți studenții să vadă diferitele cluburi și societăți disponibile în LIT.

Angajabilitate

Absolvenții LIT sunt pregătiți pentru industrie și pot fi angajați extrem de puternic. Nu numai că veți absolvi LIT cu un grad recunoscut relevant pentru domeniul dvs. de studiu, ci datorită abordării noastre practice de învățare, veți deține, de asemenea, competența și experiența practică pe care o caută angajatorii.

Progrese

Ești îngrijorat că s-ar putea să nu obții suficiente puncte sau să ai calificările pentru a intra direct într-un curs de onoare (nivel 8)? Nu-ți face griji! La LIT, multe dintre cursurile noastre au trasee de progresie flexibile, care permit studenților să își termine studiile la un nivel mai înalt decât cel la care au început.

Studenții care își încep studiile la nivelul 6 sau 7 au opțiunea de a-și continua studiile prin alăturarea unui curs de nivel 8 pentru ultimul an. Asta înseamnă că, deși puteți începe studiile în LIT la un nivel mai mic, puteți absolvi foarte ușor cu o diplomă la un nivel superior ....... și tot în 4 ani!

Dimensiuni mici de clasă

Experiența de învățare strânsă și practică pe care elevii o primesc la LIT este posibilă doar datorită dimensiunilor noastre mici.

În LIT nu veți experimenta săli de lecturi a sute de studenți, ceea ce pentru mulți oameni poate fi foarte descurajant. În schimb, vă veți găsi într-o clasă de maximum 30 de persoane. Acest lucru îi ajută pe elevi să își crească nivelul de implicare cu profesorii nu numai cu colegii lor, ceea ce duce la o experiență de învățare de calitate superioară.

Locații

 • Limerick

  Limerick Institute of Technology Moylish Park, V94 EC5T, Limerick

  • Clonmel

   LIT Clonmel, Cashel Road, Clonmel, Co. Tipperary, E91 D896, Clonmel

   • Ennis

    LIT Ennis, Bindon Street, Ennis, Co. Clare, , Ennis

    • Limerick

     Limerick School of Art & Design Clare St, V94 KX22, Limerick

     • Thurles

      LIT Thurles, Nenagh Road, Thurles, Co. Tipperary, , Thurles

      Întrebări