Keystone logo
© BIMM University
LIBF Online

LIBF Online

LIBF Online

Introducere

LIBF este un nume respectat în educația britanică de peste 140 de ani. Ele oferă cursuri de licență, master și MBA pentru studenții din Marea Britanie și internaționali, cu normă parțială și cu normă întreagă. Fiind o instituție de învățământ superior mai mică, cu o facultate de profesioniști din industrie, LIBF este poziționat ideal pentru a vă ajuta în călătoria dvs. în carieră - au ajutat mii de studenți din întreaga lume să facă exact asta.

Cursurile lor oferă abilitățile de care aveți nevoie pentru o carieră în afaceri, management, știința datelor și finanțe, cu un accent puternic pe abilitățile practice preluate din studii de caz din viața reală. În plus, LIBF oferă resurse precum canale de podcast care acoperă cele mai recente știri, sfaturi de carieră și interviuri cu figuri de top din lumea financiară și de afaceri, precum și sesiuni gratuite de webinar.

Ce este învățarea la distanță?

Învățarea la distanță permite studenților internaționali și din Marea Britanie să studieze pentru o diplomă LIBF 100% flexibil și 100% online. Studiul în propriul ritm permite studenților să combine studiile cu un loc de muncă cu normă întreagă sau cu alte angajamente.

De ce să studiezi la LIBF?

LIBF are o reputație de predare excelentă care răspunde nevoilor practice. Când studiați cu ei, veți învăța de la academicieni care s-au bucurat de cariere de succes - lideri experimentați din industrie care vă vor împărtăși experiențele lor pentru a vă îmbogăți învățarea. Și atunci când te alături de LIBF, te alătură unei comunități globale de profesioniști și absolvenți care te pot ajuta în orice etapă a carierei tale.

Care este istoria LIBF?

În 1879, nu existau calificări pentru lucrătorii băncilor și foarte puține oportunități de progres. Uniți de nevoia de recunoaștere profesională pentru abilitățile și experiența lor, un grup mic de profesioniști din domeniul bancar au înființat primul Institut al Bancherilor din Anglia și Țara Galilor, care mai târziu a devenit LIBF.

Astăzi, LIBF oferă studenților din întreaga lume tot ceea ce au nevoie pentru a învăța în mod flexibil online, oriunde și este singurul organism profesional din lume cu competențe de acordare a diplomelor. Au o comunitate globală de studenți și absolvenți din peste 120 de țări.

Beneficiile învățării cu LIBF

Învățare complet flexibilă

Potriviți-vă învățarea în jurul vieții dvs., dar studiați într-un mod structurat, folosind o abordare online flexibilă, cu sprijinul deplin din partea profesorilor și a tutorilor dvs. Învață part-time sau full-time – în ritmul tău, complet online, oriunde.

Peste 140 de ani de expertiză

Îmbunătățiți-vă expertiza cu abilitățile viitorului. Pentru a vă ajuta să reușiți și să vă progresați în carieră, LIBF combină istoria lungă de educație în finanțe, afaceri și servicii bancare cu platforma de învățare online de ultimă oră.

Învățare personalizată inovatoare

Învață în propriile condiții. Obțineți abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă atinge întregul potențial și pentru a vă atinge ambițiile. Veți avea asistență, precum și acces la instrumente avansate de învățare digitală și expertiză practică din viața reală.

Recompensându-ți ambiția

Învățarea online este o opțiune accesibilă, personalizată, care se potrivește stilului tău de viață. Taxele pentru diplomele online ale LIBF sunt împărțite pe durata programului ales, facilitând gestionarea finanțelor.

Cursuri online LIBF

LIBF oferă opt programe de studii online: patru de licență, trei de master și un MBA. Indiferent dacă studiezi full-time sau part-time, poți beneficia de opțiuni flexibile de plată și poți împărți taxele pe durata de studiu aleasă. În calitate de student internațional, puteți fi eligibil pentru o reducere de până la 60% la taxele de școlarizare.

Cursuri de licență

 • BSc (Hons) Management de afaceri (cost total 10.403 GBP sau 1.734 GBP pe an, part-time II)
 • BSc (Hons) Informatică (cost total 10.403 GBP sau 1.734 GBP pe an cu fracțiune de normă II)
 • BSc (Hons) Data Science (cost total 10.403 GBP sau 1.734 GBP pe an, part-time II)
 • BSc (Hons) Management internațional (cost total 10.403 lire sterline sau 1.734 lire sterline pe an, part-time II)

Cursuri de master și MBA

 • MSc Inteligență artificială (cost 2.681 GBP pe an, part-time II)
 • MSc Data Science (cost 2.681 GBP pe an part-time II)
 • MSc Management (cost 2.681 GBP pe an part-time II)
 • MBA (cost 2.819 GBP pe an part-time II)

* Prețurile includ bursa.

** Preturile incep de la, pentru o oferta personalizata contactati institutia.

*** Sunt disponibile reduceri suplimentare dacă plata se face anual sau integral.

Durata cursurilor

Studenții pot urma cursurile online LIBF cu normă întreagă sau cu jumătate de normă.

În timp ce perioada de studiu pentru o diplomă de licență este de trei ani, există două opțiuni flexibile cu fracțiune de normă, care durează fie patru sau șase ani. În mod similar, perioada de studiu cu normă întreagă pentru diplomele lor de master și MBA este de 12 luni, dar le puteți lua part-time peste 18 luni sau doi ani.

Admitere

Cursuri de licenta:

 • 2 materii la A-Level sau echivalent. GCSE Matematică și Engleză Clasa C (4) sau mai sus
 • Limba engleză: IELTS Nivel 6 sau mai mare, fără element sub 5,5 (sau echivalent)
 • Experiența de muncă poate fi considerată o alternativă la calificările academice.

Cursuri de master și MBA:

 • Diplomă inferioară cu onoare de clasa a doua (Grad C sau 50-59%) și peste sau echivalentă - de la o instituție recunoscută. Calificarea de peste mări va trebui să fie verificată prin ECCTIS (UK ENIC)
 • Limba engleză: IELTS Nivel 6.5 sau mai sus, fără niciun element sub 6.0 (sau echivalent)
 • Experiența de muncă nu este o cerință, dar poate fi considerată o alternativă la calificările academice.

Limba engleză

 • IELTS: Nivel 6 sau mai sus
 • TOEFL: minim 80 de puncte
 • Trinity College ISE: ISE III la permisul minim. Vă rugăm să rețineți că rezultatele academice Trinity College ISE sunt valabile doar doi ani.
 • Test de engleză Duolingo: minim 95 de puncte. Faceți testul online de engleză de la Duolingo. Durează doar 45 până la 60 de minute și veți primi rezultatele în două zile. Puteți trimite apoi certificatul la IBF
 • Certificat Cambridge: nota minimă B generală.

Burse și finanțare

IBF este un furnizor înregistrat la Oficiul pentru Studenți.

Studenții internaționali pot primi o reducere de până la 60% a taxelor de școlarizare. "

Locații

 • London

  Monument Street,36, EC3R 8LJ, London

  Întrebări