Keystone logo
Leiden University MSc Ecologie industrială
Leiden University

MSc Ecologie industrială

Leiden, Ţările de Jos

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2.209 / per year *

În campus

* Non-SEE, altele decât cele elvețiene,

Introducere

Master of Science in Ecology Industrial (IE) oferă studenților talentați din întreaga lume posibilitatea de a-și îmbunătăți expertiza și de a lucra la marea provocare pentru a atinge prosperitatea globală în limitele planetare.

3908_MSc_Industrial_Ecology.jpg

Ce implică programul acestui maestru?

Ecologia industrială este o disciplină științifică emergentă care are o abordare sistemică a problemelor de sustenabilitate. O abordare interdisciplinară, care integrează o perspectivă de inginerie, de mediu și de știință socială, este esențială pentru dezvoltarea durabilă. Master în Ecologie Industrială este o cooperare între Leiden University și Delft University of Technology. Ambele universități se află în prima linie a domeniului Ecologiei Industriale.

De ce studiați Ecologie industrială la Leiden University ?

  • Veți învăța concepte cum ar fi metabolismul industrial, simbioza industrială, evoluția industrială și gândirea ciclului de viață.
  • Oferim un mediu multidisciplinar internațional. Credem că această abordare este cea mai bună cale de a avansa.
  • Colaborarea cu terții este încurajată și facilitată.
  • Veți fi inspirați de profesori de la două universități de clasă mondială, care se află în prim planul domeniului Ecologie industrială.

Ecologie industrială: programul de master de dreapta pentru tine?

Programul este deschis pentru studenții dintr-o gamă largă de studii în inginerie, științe naturale și sociale. Dacă sunteți un student idealist, ambițios și gânditor critic, care caută oportunitatea de a spori expertiza și de a lucra la marile provocări cu care se confruntă astăzi lumea noastră, programul acestui master este alegerea potrivită.

Admitere și aplicare

Vrei să aplici pentru programul de master Ecologie industrială la Leiden University ? Aflați cum să aplicați pentru programul dvs. urmând ghidul pas cu pas din secțiunea de cerere și admitere :

https://www.universiteitleiden.nl/en/education/study-programmes/master/industrial-ecology/admission-and-application

Curriculum

Admitere

Despre Școală

Întrebări