Keystone logo
Leeds Beckett University MSc Managementul lantului de aprovizionare și logistică
Leeds Beckett University

MSc Managementul lantului de aprovizionare și logistică

Leeds, Regatul Unit

12 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

16 Sep 2024

GBP 17.500 / per year *

În campus

* pentru studenții internaționali | pentru studenții din Regatul Unit: 9.900 GBP pe an

Introducere

Într-o economie globală din ce în ce mai interconectată, toate întreprinderile trebuie să concureze în cadrul unor rețele complexe de aprovizionare pentru a supraviețui și a prospera. Gestionarea eficientă a lanțurilor de aprovizionare și a logisticii este recunoscută ca fiind esențială pentru susținerea avantajului competitiv al unei companii, iar acest curs acreditat vă va permite să negociați cu succes mediul economic incert cu care se confruntă în prezent întreprinderile din întreaga lume.

Învățați de specialiștii din industrie, veți dezvolta înțelegerea principalelor subiecte de afaceri, cum ar fi strategia corporativă și îmbunătățirea proceselor de afaceri, și veți deveni un expert în domeniul achizițiilor calificați și pricepuți. Folosind instrumentele și tehnicile de management stabilite, veți putea apoi să vă aplicați cunoștințele despre managementul lanțului de aprovizionare și logistică pentru a rezolva probleme complexe regionale, naționale și internaționale într-o varietate de regiuni.

Dacă sunteți deja membru al oricăruia dintre organismele de acreditare pentru acest curs, puteți aplica pentru acreditarea învățării anterioare pentru a obține scutiri de la unele module.

Un punct forte major al cursului nostru este acreditarea profesională și accesul și oportunitatea de a dezvolta rețele de carieră și contacte în cadrul acestor instituții. Experiența profesională suplimentară va contribui la capacitatea dumneavoastră de angajare la finalizarea cursului. Întrucât cursul este acreditat de Chartered Institute of Purchasing and Supply (CIPS), acest lucru vă va permite să obțineți elementul academic necesar pentru a obține statutul de membru profesionist al CIPS și vă oferă, de asemenea, statutul de membru student gratuit al CIPS. Dacă sunteți deja membru CIPS, puteți solicita acreditarea standard a învățării anterioare, puteți fi scutit de unele module de bază și puteți plăti o taxă redusă.

De asemenea, veți avea ocazia să participați și să vă implicați în rețele profesionale și evenimente regionale, ca parte a acreditării. Veți învăța cu și din partea profesioniștilor din lanțul de aprovizionare, oferindu-vă oportunități valoroase pentru a vă dezvolta experiența și rețelele de carieră

La Leeds Business School suntem dedicați sprijinirii dezvoltării dumneavoastră profesionale - de aceea oferim un program de conferințe pentru invitați. Printre vorbitorii din trecut se numără directorul executiv al Bursei de Valori din Londra, secretarul șef al Trezoreriei, președintele și președintele Academiei de Marketing, directorul executiv al Asociației Bancherilor Britanici, economistul șef al Yorkshire Bank și editorul Cosmopolitan. Vizitați pagina web a seriei de prelegeri pentru invitați de la Leeds Business School pentru a afla mai multe și pentru a asculta câteva prelegeri anterioare.

De ce să studiezi Supply Chain Management and Logistics la Leeds Beckett University...

  1. Curs acreditat profesional
  2. Tutorat de specialiști din industrie
  3. Acces la o gamă largă de facilități și resurse universitare
  4. Oportunități de a obține o perspectivă prin prelegerile invitate ale Leeds Business School

Durată

  • Full-Time: 12 luni
  • Part-Time: 24 de luni

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Facilităţi

Despre Școală

Chat with students

Întrebări