Keystone logo
Lebanon Valley College

Lebanon Valley College

Lebanon Valley College

Introducere

Fermecător, sigur și prietenos, Annville este un oraș iconic din Pennsylvania. Bonus: Suntem la doar opt mile de Hershey, cel mai dulce loc de pe pământ.

Lebanon Valley College se află în Annville, Pa., Un oraș american prin excelență, cu un cinematograf istoric, restaurante, antichități și mândrie în orașele mici. Mergeți în centrul orașului pentru a obține un burger și cartofi prăjiți, falafel, alimente naturale, îmbrăcăminte de designer sau bere artizanală dacă aveți peste 21 de ani. Terenurile agricole și întreprinderile desfășoară istoria agricolă și industrială a regiunii.

La mai puțin de o oră de mers cu mașina, puteți fi în Liban, Lancaster, Hershey sau Harrisburg. Participați la hochei profesionist, baseball sau fotbal și vedeți câțiva dintre cei mai buni muzicieni din lume cântând cu orchestrele simfonice Hershey sau Harrisburg. Teatru, cumpărături, kilometri de trasee feroviare, mâncăruri din culturi din întreaga lume și unele dintre cele mai faimoase roller-coaster din lume sunt toate în apropiere. Vrei să scapi? Suntem la câteva ore de Baltimore, New York, Philadelphia și Washington, DC

Locații

  • Annville

    101 N. College Avenue Annville, PA 17003-1400, , Annville

    Întrebări