Keystone logo
Lebanese International University

Lebanese International University

Lebanese International University

Introducere

O International University libanez (LIU) a fost infiintata prima ca Universitatea Bekaa în baza Decretului prezidențial nr 5294 în aprilie 2001, cu primele două campusuri în Al-Khyara, în valea Bekaa de vest și capitala Beirut. Numele a fost schimbat ulterior la Universitatea Internațională libanez (LIU), pentru fondatorii au avut o viziune de a face universității o adevarata universitate națională cu o prezență în toate cele șase districtul administrativ care cuprinde atât Liban. Ca instituție orientate spre carieră, cu misiunea de a crea acces la învățământul superior pentru studenții din prima generație, care altfel nu ar avea posibilitatea de a se alătura forței de muncă profesionist. Cu un angajament de a democratiza învățământul superior și responsabilizare, universitatea din 2003 și până în 2013 a stabilit șapte campusuri suplimentare în: Saida, Nabatieh, Tripoli, Liban Mount, anvelope, Rayak, și Halba-Akkar.

La LIU, Veți găsi un mediu foarte prietenos și primitor cu privire la care se poate finaliza obiectivele dvs. și să exceleze în societate. Puteți beneficia de asemenea de serviciile de sănătate la universitate, împreună cu orientare profesională, consiliere academică, și atât de mult mai mult.

Campusuri frumoase Liu atrage studenți de la mai mult de 50 de țări. De asemenea, având un program de schimb de mare cu universități de la Germania în Statele Unite ale Americii pentru elevi de a satisface orice standarde sunt care doresc să urmeze. Excelență academică

LIU oferă un bine stabilit de învățământ post-secundar la peste 20.000 de full-time și part-time de studenți în nivelurile universitare si postuniversitare nivel național și internațional. Aceasta se concentrează pe furnizarea de o educație de renume international pentru toți elevii săi, care pot continua studiile în timp ce lucrează. LIU oferă 6 programe de studii, cu peste 50 de specializări, concentrațiile și specializare a alege de la, inclusiv programul de student în anul întâi. Pe campus, va fi capabil de a găsi mai multe oportunități de a utiliza noile ambiții găsite la bibliotecă, laboratoare, precum și cafenele, și va fi capabil de a forma noi prietenii de-a lungul drum. LIU are cluburi și asociații activi pentru a vă oferi cu schimbarea de a întâlni oameni noi, cu aceleasi place și interesele.

O misiune de la Universitatea Internațională libanez este de a oferi învățământul superior accesibil și la prețuri accesibile în excelență și calitate de prim ordin. LIU va conduce elevii săi să fie cetățeni responsabili și autonomi în învățare acționat pe toată durata vieții. LIU va permite studenților să dezvolte gradul de conștientizare și să se angajeze în culturală și de mediu prin intermediul resurselor de maximizate. LIU difuzează diverse experiențe de învățare și competențe într-un mediu care e-permite interacțiunea dinamică de predare și de cercetare. Eforturile LIU să se alinieze valorile și angajamentele de a sprijini studenților și comunicare, și să revizuiască continuu curricula pentru rezultate inovatoare.

Locații

Locații
  • Beirut

    Mouseitbeh - PO Box: 146404 Mazraa , 146404, Beirut

    Întrebări