Keystone logo
Le Moyne College

Le Moyne College

Le Moyne College

Introducere

Le Moyne College este o comunitate de învățare diversă care se străduiește să obțină excelență academică în tradiția catolică și iezuită prin programele sale cuprinzătoare înrădăcinate în artele și științele liberale. Accentul său este pus pe educația întregii persoane și pe căutarea sensului și valorii ca părți integrante ale vieții intelectuale. Le Moyne College încearcă să-și pregătească membrii pentru leadership și servicii în viața lor personală și profesională pentru a promova o societate mai dreaptă.

Colegiul rămâne fidel idealurilor și tradiției intelectuale și religioase vechi de aproape 500 de ani pe care se baza. Este angajat în idealul său fondator, „Dar Iubește adevărul și pacea”, și oferă studenților o educație completă, de artă liberală. Cursurile de engleză, istorie, religie și filozofie rămân la baza experienței academice a studentului la Le Moyne.

În același timp, Le Moyne este, de asemenea, o instituție progresistă, care crește și se dezvoltă în spiritul ignatian de adaptare la nevoile actuale. Oferă oportunități educaționale pentru studenții de navetă și rezidențiali și studenții mai în vârstă dornici să-și continue studiile educaționale alături de colegii lor tradiționali de vârstă universitară.

Astăzi, aproximativ 2800 de studenți de licență și 600 de studenți absolvenți sunt înscriși în Le Moyne. Sunt oferite peste 700 de cursuri, care conduc la diplome de licență în arte sau licențe în științe în mai mult de 30 de specialități diferite, masterate în asistență medicală, administrarea afacerilor, studii asistente medicale, educație, terapie ocupațională și administrare a artelor.

Conduși de membri ai facultății de renume mondial, cei mai inovatori gânditori în domenii, vom continua să atragem cei mai strălucitori și cei mai calificați studenți în campusul nostru. În centrul nostru va rămâne misiunea și identitatea iezuiților și dedicarea noastră pentru slujire și învățare.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Syracuse

    Salt Springs Road,1419, 13214, Syracuse

    Întrebări