Keystone logo
Le Cordon Bleu University Perú

Le Cordon Bleu University Perú

Le Cordon Bleu University Perú

Introducere

Astăzi, marii bucătari din Le Cordon Bleu au o istorie îndelungată; Majoritatea au lucrat în restaurante recunoscute și premiate de Ghidul Michelin și au fost câștigători de concursuri de prestigiu. An de an, bucătarii Cordon Bleu transmit experiența și cunoștințele lor studenților din peste 70 de țări. Prin predarea tehnicilor și metodelor de gătit, patiserie și coacere care au fost codificate în Franța în ultimii 500 de ani, oferind studenților o pregătire culinară care le permite să aplice cunoștințele dobândite pentru a dezvolta orice tip de bucătărie oriunde în lume.

Pentru America de Sud, Le Cordon Bleu oferă diplome internaționale în hotel, restaurant și management conex; gastronomie și artă culinară; bucătărie; cofetărie; bar și cocktail bar; În plus, oferim singura MASTER CUISINE din America de Sud, precum și diplome internaționale în marketing pentru restaurante și servicii gastronomice; managementul restaurantelor; direcția strategică de cazare; organizarea de evenimente și catering; printre alte cursuri de specializare și cursuri sezoniere gratuite.

În fiecare an, Le Cordon Bleu participă la peste 50 de evenimente internaționale, precum festivaluri, conferințe și congrese profesionale; De asemenea, participă și acționează ca un juriu pentru competiții internaționale. Le Cordon Bleu este membru activ al asociațiilor culinare și culturale: aparține Alianței Franceze din Paris (ca parte a consiliului de administrație), Chaîne des Rôtisseurs și IACP (Asociația Internațională a Profesioniștilor Culinare), printre altele. De la înființare, Le Cordon Bleu a publicat cărți de bucate pentru amatori și profesioniști. Seria sa „Le Cordon Bleu Home Collection” a fost tradusă în 17 limbi și a vândut mai mult de 6 milioane de exemplare, din care aproape un milion erau din ediția franceză. Pierre Deux French Country și FCLstyle.com.

La sfârșitul mileniului trecut, André Cointreau, președintele Le Cordon Bleu, în cadrul politicii sale de expansiune, a făcut turnee în toată America Latină, pentru a crea primul sediu vorbitor de spaniolă și a ales Peru și INAT pentru creativitatea și seriozitatea lor. a locurilor lor de muncă.

Astfel, la 26 martie 2000, domnul André Cointreau, președintele Le Cordon Bleu, și dr. Sixtilio Dalmau Castañón, directorul general al INAT, au semnat acordul care a permis nașterea „Le Cordon Bleu Peru”.

Locații

  • Magdalena del Mar

    Avenida General Salaverry,3180, 15076, Magdalena del Mar

    Întrebări