Keystone logo
Latvia University of Life Sciences and Technologies Master în inginerie agricolă
Latvia University of Life Sciences and Technologies

Master în inginerie agricolă

Jelgava, Letonia

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

02 Sep 2024

EUR 3.000 / per year

În campus

Introducere

Dacă doriți să obțineți o calificare înaltă, oferte bune de locuri de muncă și să vă extindeți cunoștințele în domeniul ingineriei, acest program de studiu este pentru dumneavoastră. Puteți alege să studiați în patru subprograme: "Vehicule și servicii", "Tehnologii și tehnici agricole", "Energetică" și "Proiectarea și fabricarea mașinilor".

Abstract

În timp ce studiați în cadrul programului academic de studii de masterat în Inginerie Agricolă, veți putea alege unul dintre cele patru subprograme și veți putea discuta cu colegi din alte domenii în cadrul unor cursuri de studiu comune, lărgindu-vă orizonturile și în domenii conexe ale ingineriei. Subprogramele de studiu sunt adaptate la cerințele moderne ale pieței muncii.

Scopul programului de studiu

Scopul studiilor este de a pregăti tineri oameni de știință, pedagogi, antreprenori, specialiști din administrația publică și din administrația locală, care să fie capabili să își continue studiile de doctorat, să decidă în mod independent, să gândească în mod creativ și să promoveze dezvoltarea ulterioară a științelor inginerești letone.

Directorul programului, Dainis Berjoza, spune:

"Un specialist care nu face nimic nu greșește niciodată. Un inginer calificat ar trebui să minimizeze aceste erori."

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări