Keystone logo
Latvia University of Life Sciences and Technologies

Latvia University of Life Sciences and Technologies

Latvia University of Life Sciences and Technologies

Introducere

Universitatea de Științe și Tehnologii ale Vieții din Letonia este o instituție de învățământ superior și de știință din Republica Letonia, unde se desfășoară activități de cercetare științifică, precum și programe de studii academice și profesionale.

Scopul principal al Universității este de a crea un potențial intelectual pentru a oferi o dezvoltare durabilă a Letoniei și a zonelor rurale, în special, în timp ce devine și până în prezent, recunoscută la nivel internațional și universitate de prestigiu, care se integrează în mod activ în spațiul european unit de învățământ superior și știință.

Misiune și viziune

Misiune

Crearea unui viitor competitiv la nivel internațional, inovator, creativ și durabil pentru dezvoltarea societății.

Viziune

Universitatea letonă de Științe și Tehnologii ale Vieții este o universitate științifică modernă, recunoscută la nivel național și internațional - un lider în crearea de inovații legate de bioeconomie și industriile conexe și în utilizarea durabilă a resurselor naturale în regiunea Mării Baltice.

Caracteristici Campus

Toate facultățile noastre sunt situate în orașul Jelgava, așa că este foarte ușor să vă găsiți drumul. Unele dintre cele opt facultăți sunt situate în clădiri istorice, cum ar fi palatul Jelgava și castelul Valdeka, așa că planificați-vă puțin timp pentru vizitarea obiectivelor turistice în timp ce sunteți aici!

Universitatea oferă cazare proaspăt renovată în camere duble comune, cu baie privată, la un preț convenabil pentru studenți. Clădirile sunt situate la câțiva pași de toate clădirile Universității și oferă atât sejururi pe termen lung, cât și pe termen scurt. De asemenea, studenții pot închiria unități de cazare private (apartamente/case comune etc.)

  Viața în campus și facilități

  • Activități sportive gratuite pentru studenți (pilates, sală de sport, yoga funcțională, înot etc.)
  • O bibliotecă frumoasă situată în palatul istoric Jelgava
  • Fraternități studențești și grupuri de artă amatori pentru a dezvolta noi conexiuni și talente
  • Personal amabil de la centrul internațional gata să ajute ori de câte ori este nevoie

  În timpul studiului, vă încurajăm să vă alăturați unor grupuri de artă amatori, cum ar fi teatrul studențesc, corul sau grupurile de dans. De asemenea, vă puteți prezenta abilitățile în echipele sportive care participă în mod regulat la campionatele naționale. Universitatea organizează anual baluri și festivaluri studențești pentru a se bucura de toți și turnee de jocuri pentru cei cu spirit competitiv.

  Studenții care locuiesc în Jelgava au o gamă largă de opțiuni pentru a se bucura de timpul lor în afara studiilor. Jelgava are săli de concerte moderne, centre sportive și diverse spații de artă de vizitat. O mulțime de cafenele fermecătoare pot fi găsite în tot orașul, precum și baruri distractive și cluburi de noapte pentru a petrece timpul cu prietenii.

  Locații

  • Jelgava

   Latvia University of Life Sciences and Technologies, 2 Liela Street, LV-3001, Jelgava

   Întrebări