Keystone logo
© BIMM University
LBIC London Brunel International College

LBIC London Brunel International College

LBIC London Brunel International College

Introducere

Bine ați venit la London Brunel International College

Suntem dedicați să vă ajutăm să obțineți o diplomă de prestigiu la London Brunel International College într-o universitate de campus care oferă un mediu sigur, prietenos și pozitiv.

Explorați o gamă largă de aspecte de angajare în timp ce vă îmbunătățiți perspectivele de carieră la London Brunel International College și faceți următorul pas pentru a vă proiecta viitorul.

Pathway ta la o diplomă de la Universitatea Brunel din Londra

College London International Brunel (LBIC) este dvs. Pathway la un grad de la Universitatea Brunel din Londra. LBIC face parte din grupul global Navitas, un furnizor de educație recunoscut la nivel internațional, cu cunoștințele și resursele personalului din peste 120 de colegii și campusuri din întreaga lume.

LBIC este mândru de numeroși absolvenți care au absolvit diplomele Brunel și s-au angajat în cariere de succes în unele dintre companiile de top din lume. Așteptăm cu nerăbdare să vă oferim o educație de înaltă calitate care vă va ajuta să vă atingeți propriile obiective de carieră și obiective personale.

112642_LBIC01.png

De ce să studiați Pathways la LBIC

% de grade de onoruri acordate absolvenților LBIC în comparație cu absolvenții non-LBIC

Departament

LBIC este dvs. Pathway la Universitatea Brunel din Londra

LBIC vă va oferi instrumentele necesare pentru a avea succes în studiile dvs. Serviciul nostru de înaltă calitate vă va permite să vă dezvoltați întregul potențial, iar personalul nostru academic și de suport dedicat va fi cu dumneavoastră în fiecare pas.

Acces complet la facilitățile din Brunel

Studenții LBIC sunt studenți Brunel din prima zi. Aceasta înseamnă că veți avea acces deplin la toate facilitățile pe care această universitate excelentă le poate oferi:

 • 24/7 bibliotecă
 • Centrul de dezvoltare profesională
 • Laboratoare de calculatoare
 • Cluburi sportive și societăți
 • On-campus restaurante și cafenele
 • Club de noapte
 • Centrul de arte
 • Centru de carieră

De la facilități de predare și învățare, inclusiv o bibliotecă extinsă; servicii de carieră dedicate și laboratoare de computer de top; la cluburile și societățile sportive; printr-un număr imens de facilități sociale, inclusiv restaurante în campus, cafenele și club de noapte, studenții LBIC au acces la toate acestea.

Mediul de învățare favorabil

Ca student LBIC, vă veți bucura de dimensiuni de clasă mai mici și sesiuni de tutorial unu-la-unu. Acest lucru vă va permite să depășiți cu succes decalajul dintre studiile anterioare și Brunel, oferindu-vă abilitățile, cunoștințele și experiența care vă vor permite să excelați la studiile universitare și, în cele din urmă, să absolviți cu o diplomă de licență sau de masterat recunoscută la nivel internațional de la Universitatea Brunel.

Studiați module acreditate

Cursurile și modulele LBIC sunt concepute în parteneriat cu cadrele didactice ale universității, ceea ce înseamnă că din prima zi veți dobândi cunoștințe și abilități care vă vor oferi un avantaj distinctiv când ați terminat studiile la LBIC și ați progresat la Universitatea Brunel din Londra.

Mediul multicultural

LBIC se mândrește cu studenții din țările din întreaga lume, învățând și socializând împreună, iar experiența și conexiunile viitoare pe care le oferă acest lucru nu trebuie subestimate. LBIC asigură în mod activ diversitatea studenților, ceea ce înseamnă că veți găsi întotdeauna pe cineva cu care să vă amintiți acasă, asigurându-vă, de asemenea, că sunteți expus unei experiențe universitare cu adevărat internațional și cu adevărat britanic.

Naassom Azevedo / Unsplash

Amigos em campus universitário

Locații

 • Uxbridge

  Brunel University Kingston Lane, UB8 3PH, Uxbridge

Întrebări