Keystone logo
Ecole Internationale Supérieure Privée de Droit et des Affaires

Ecole Internationale Supérieure Privée de Droit et des Affaires

Ecole Internationale Supérieure Privée de Droit et des Affaires

Introducere

Situată într-unul dintre cele mai populare districte de afaceri din Marele Tunis, școala privată LAW & BUSINESS SCHOOL ( Ecole Internationale Supérieure Privée de Droit et des Affaires ) este o instituție universitară privată aprobată de Ministerul Tunisian al Învățământului Superior și al Cercetării Științifice, din data de 16 octombrie , 2015 (aprobare nr. 01/2015).

Școala de drept și afaceri „LBS” a fost fondată de o societate pe acțiuni constituită în conformitate cu legislația tunisiană, „Internațional pentru științe ale întreprinderilor (Ise)”, ai cărei acționari principali sunt bănci, companii de asigurări, industriași, oameni de afaceri, contabili și arhitecți.

  • Ambiția noastră: să oferim o nouă viziune asupra predării dreptului și managementului și să pregătim avocați și manageri la nivel înalt, grație metodelor interactive de predare inovatoare, care asociază cadre universitare și profesioniști.
  • Misiunea noastră: Contribuim la formarea elitelor capabile să anticipeze un viitor în schimbare și să gestioneze o economie globalizată.

Locații

  • Tunis

    Rue du Lac d'Annecy, 1053, Tunis

    Întrebări