Keystone logo
Latin American University Corporation (Corporación Universitaria Latinoamericana CUL)

Latin American University Corporation (Corporación Universitaria Latinoamericana CUL)

Latin American University Corporation (Corporación Universitaria Latinoamericana CUL)

Introducere

CUL, o instituție de învățământ superior dedicată formării complete a studenților săi, pentru ca aceștia să fie profesioniști de frunte și creativi, fundamentați în știință, artă, umanism și etică, capabili să-și transforme și să-și transforme propriile medii.

CUL se află pe piața educațională din anii 1960 și a crescut semnificativ datorită muncii comune și consolidării centrului de cercetare și proiect, unității antreprenoriale, strategiilor de internaționalizare la domiciliu, mobilității academice, bilingvismului, multiculturalismului, investițiilor în infrastructură. , resurse fizice și tehnologice, profesioniști excelenți pasionați de educație și proiecte de sensibilizare care vizează societatea.

Responsabilitatea noastră cu educația nu este numai cu studenții, profesorii și forța de muncă, ci și cu cerințele societății; Din acest motiv, lucrăm din greu, astfel încât cunoștințele și abilitățile care sunt obținute în acest proces valoros de formare, să corespundă nevoilor contextului și a tehnologiilor informației și comunicațiilor, pentru a genera profesioniști drepți, cu un impact personal personal, profesional și social.

Prin intermediul acestui site web veți putea cunoaște, de asemenea, Poarta de Aur a Columbiei: Barranquilla, unde ne aflăm în prezent, istoria noastră, serviciile și programele academice oferite, structura organizațională și funcțională, proiectele, convocările, științific, cultural, academic activități și informații de mare interes și beneficii pentru comunitate în general.

Locații

  • Montecristo

    Montecristo, Columbia

    Întrebări