Keystone logo
LASALLE College of the Arts MA Arte și Ecologie
LASALLE College of the Arts

MA Arte și Ecologie

Singapore, Singapore

1 Years

Engleză

La zi, Part time

30 Mar 2025

Aug 2025

SGD 31.500 / per year

În campus

Introducere

Stabiliți-vă vocea artistică asupra problemelor ecologice ale timpului nostru.

Programul bazat pe studioul Arts and Ecology este situat într-unul dintre cele mai verzi orașe din lume, Singapore. Acesta este un program transdisciplinar unic și de pionierat în Asia pentru practicieni creativi, ecologisti și cercetători, precum și pentru cei care caută să exploreze discursurile critice de mediu, să abordeze întrebări legate de criza ecologică și să construiască medii durabile prin artă și practici creative.

Se bazează pe o cercetare artistică riguroasă, cu o înțelegere profundă a preocupărilor ecologice pe care le aveți. Veți studia preocupările și condițiile din lumea reală prin cercetare în colaborare și pe teren și practică creativă. Programul își propune să dezvolte dezambalarea critică a discursului ecologic printr-o serie de module, cum ar fi Discurs critic în arte și ecologie, Eco Studio și Social Studio prin prelegeri, ateliere, anchetă științifică și intelectuală și implicare comunitară.

Veți fi încurajat să vă implicați în diverse fertilizări încrucișate, a practicilor creative și expresive contemporane și să fiți sprijinit în stabilirea de parteneriate cu părțile interesate și implicarea cu comunitatea, afacerile și întreprinderea, după cum este relevant pentru practica dvs.

Absolvenții sunt gânditori independenți, practicieni creativi și persoane orientate spre soluții care doresc să facă diferența pe pământ.

De ce aplica

Mediu de învățare orientat spre viitor: fiți un profesionist de pionier în eco-arte la prima și singura universitate de arte din Singapore care sprijină Planul Verde 2030 al Singapore și își propune să încurajeze cetățenii globali responsabili și creativi.

Abordare de laborator condusă de practică: programul este conceput pentru a promova învățarea de laborator, centrată pe elev, care încurajează cercetarea și creația de artă colaborative, conduse de comunitate, pe teren.

Rețele profesionale și industriale: profitați de parteneriatele stabilite și emergente ale programului cu instituții de artă și organizații de mediu, cum ar fi Muzeul de Artă din Singapore, Galeria Națională din Singapore, Societatea Naturii (Singapore), Observatorul Pământului din Singapore, Grădina Zoologică din Singapore, Grădina Botanică din Singapore și SEA. Acvariu.

Oportunități de carieră

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări