Keystone logo
LASALLE College of the Arts

LASALLE College of the Arts

LASALLE College of the Arts

Introducere

Universitatea de Arte din Singapore (UAS) este prima universitate de arte din Singapore, care promovează o nouă generație de artiști, designeri, educatori, cercetători, lideri în domeniul artelor și factori de schimbare cu privire la viitor.

UAS este fondat pe o alianță a instituțiilor de artă de top din Singapore, LASALLE College of the Arts (LASALLE) și Academia de Arte Frumoase Nanyang (NAFA).

Situate în inima districtului artistic și civic, LASALLE și NAFA se disting prin moșteniri unice, tradiții artistice puternice și abordări inovatoare de predare. Facultatea și absolvenții noștri au câștigat recunoaștere națională, inclusiv Medalioane culturale și Premii pentru tineri artiști, susținând creativitatea din Singapore pe scena globală.

UAS va genera o nouă gândire și discurs artistic, combinând în mod creativ predarea, practica și cercetarea. Colaborând cu comunitățile artistice și partenerii din industrie la nivel local și internațional, absolvenții noștri vor dinamiza peisajul cultural și economia creativă. Vom consolida Singapore ca centru creativ în Asia.

Caracteristici Campus

Campusul McNally

Situat în cartierul civic și cultural central din Singapore, campusul McNally este proiectat pentru a optimiza interacțiunea și a oferi linie de vedere în întreaga comunitate prin fațada de sticlă și pereții fără poartă. Designul oferă multe platforme de interacțiune și inspirație. În conformitate cu natura integrativă a artei contemporane și a practicii de design, spațiile multiple și podurile cerești încurajează diverse forme de artă să se unească și să se amestece, oferind un mediu de învățare inspirator pentru studenți. Iconic din punct de vedere arhitectural și conceput pentru a permite o comunitate vibrantă și conectată, campusul McNally oferă studenților o gamă impresionantă de spații de performanță și expoziție pentru învățare și prezentare. Prelegerile de bază și programele de predare au loc la Campusul McNally, unde mediul unic de învățare al lui LASALLE încurajează interacțiunea interdisciplinară și o abordare holistică a practicii contemporane.

Campusul Winstedt

Campusul Winstedt sprijină inovația și excelența continuă prin sprijinirea lucrărilor și cercetării bazate pe studio. Spațiul este conceput ca un centru creativ cuprinzător în care studenții de arte vizuale – în special cei implicați în module și niveluri bazate pe studio – pot utiliza spații ample și adecvate pentru a-și dezvolta și finaliza proiectele semestriale, mai ales atunci când unele dintre aceste lucrări ar putea fi mai mari în amploare și ambiție.

Spațiu de învățare Wilkie Edge

Spațiul de învățare Wilkie Edge sprijină lucrările și cercetările în studio ale Facultății de Design. Situat la doar 50 de metri de campusul McNally, spațiul de învățare Wilkie Edge este folosit pentru modulele în studio ale Școlii de Comunicare de Design și ale Școlii de Moda.

Informații pentru vizitatori

Campusul McNally din LASALLE este deschis în zilele lucrătoare și închis duminica și de sărbătorile legale, cu excepția cazului în care există o expoziție sau altă activitate publică în campus. Doar spațiile de la primul etaj și galeriile de la subsol 1 sunt deschise publicului.

  Burse și finanțare

  Ca recunoaștere a excelenței academice remarcabile, a potențialului de conducere și a pasiunii pentru creativitate și inovație, LASALLE oferă o varietate de burse studenților noi și actuali.

  Datele de aplicare pentru burse vor fi reflectate în diferitele pagini de burse. Alte burse sponsorizate extern sunt, de asemenea, disponibile studenților. Întrebările și cererile pot fi îndreptate către organizațiile respective.

  Află mai multe

  Locații

  • Singapore

   1 McNally St, 187940, Singapore

  • Singapore

   9 Winstedt Rd, Singapore, 227976, Singapore

  Întrebări