Keystone logo
© Eva Dang
Lancaster University - Faculty of Science and Technology

Lancaster University - Faculty of Science and Technology

Lancaster University - Faculty of Science and Technology

Introducere

Universitatea Lancaster este top 1% din universități la nivel mondial și este pe locul 8 în Marea Britanie în 2017 Tabelul Guardian League.

Facultatea de Știință și Tehnologie Lancaster este o comunitate de opt departamente implicate în cercetare-vârf la nivel mondial, care face o diferenta demonstrabil pentru economia și societatea noastră. Avem un profil puternic și în creștere internațională, iar noi bun venit studenți din întreaga lume, care creează o atmosferă vibrantă și comunitate diversă cultural.

Cu aproape 700 de angajați și 600 de studenți de cercetare, amploarea și profunzimea cercetării în departamentele noastre este vastă. În cadrul Cercetare de Excelenta din 2014, peste 80% din activitatea noastra de cercetare a fost evaluat ca lume și lider excelent pe plan internațional. De cercetare susținută, oferim o serie de programe de masterat de gradul predate de cadre universitare de conducere, la tăiere marginea câmpului lor.

Esti gata sa fie una din viitoarele noastre generații de știință și tehnologie pentru a satisface nevoile viitoarelor provocări globale?

Noi oferim cursuri de masterat în:

Informatica inginerie

Știința datelor Statistică

Securitate Cibernetică Sisteme de comunicație fără fir

Mediul Ecologie și Conservare

psihologie

De ce să nu adere la comunitatea noastră de masterat și de studenți de cercetare în luna octombrie?

Locații

  • Lancashire

    Faculty of Science and Technology Science and Technology Building Lancaster University , LA1 4YR, Lancashire

Întrebări