Keystone logo
Lake Erie College

Lake Erie College

Lake Erie College

Introducere

De 160 de ani, Lake Erie College educă studenți pentru lume după facultate. Combinăm o educație de artă liberală cu experiențe practice din „viața reală”. Promovăm studiul în străinătate, oferim oportunități pentru stagii atât în SUA, cât și pe plan internațional. Prin curriculum-ul nostru, ne adresăm nevoilor studenților care vor lucra într-o lume din ce în ce mai interdependentă. Studenții noștri învață să comunice eficient, să gândească critic și creativ și să ia decizii în cunoștință de cauză. Dimensiunea colegiului le permite studenților să dezvolte abilități de conducere și să preia un rol activ în diferite organizații studențești și să dezvolte noi programe studențești. Lake Erie College pune accentul pe individ, nu pe „mase”. Profesorii, nu studenții absolvenți, ne predau cursurile. Clasele sunt mici, permițând studenților și profesorilor să se cunoască. Putem spune sincer că toată lumea „îți va ști numele”. Nu numai că facultatea și majoritatea personalului din Lacul Erie vă vor recunoaște, dar ne pasă profund de succesul, dezvoltarea și fericirea studenților noștri.

Colegiul se angajează să fie condus de misiune, să promoveze parteneriate și colaborări puternice în regiune, să ofere servicii comunității, să îmbrățișeze diversitatea și incluziunea și să ajute studenții să-și atingă obiectivele academice.

Lake Erie College oferă o educație excelentă, incluzivă și foarte personalizată, bazată pe tradiția artelor liberale. Conduși de speranță și grijă, studenții noștri sunt împuterniciți să ducă vieți cu semnificație personală și succes profesional ca cetățeni globali.

Lake Erie College este acreditat de Departamentul de Învățământ Superior din Ohio, Comisia de învățare superioară și este membru al Asociației Nord-Centrale a Colegiilor și Școlilor.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Painesville

    West Washington Street,391, 44077, Painesville

    Întrebări