Keystone logo
Kyoto University Of Art And Design

Kyoto University Of Art And Design

Kyoto University Of Art And Design

Introducere

Misiune

Pentru a insufla un puternic sentiment de spirit tinerilor studenți de artă, care le va permite să depășească provocările ridicate de această epocă de criză

Să încurajeze o atitudine care utilizează puterea artei pentru fericirea altora și să le ofere puterea de a empatiza cu predicamentele altuia

Pentru a dobândi creativitatea care va reforma societatea și va rezolva problemele dificile ale acestei ere

Să trimită în lume tineri cu spirit artistic

Credem că renașterea artelor este, dacă nu altceva, o mișcare care va hrăni o generație viitoare pentru a lansa o nouă renaștere, care este probabil cea mai importantă misiune pentru întreaga noastră instituție.

Filosofia fondatoare

Prin creația artistică și cercetarea filosofică, aspirăm să ne formăm noi perspective umaniste și globale.

Sperăm că elevii noștri își vor exercita conștiința în timp ce își exercită talentele.

Obiectivele educaționale

Este necesar să apelăm cu ardoare la societate pentru „imaginația” și „creativitatea” umane, deoarece acestea sunt cheile pentru depășirea problemelor dificile cu care se confruntă rasa umană. Universitatea își poate îndeplini rolul de instituție de învățământ doar după ce absolvenții săi și-au găsit locul în societate. Ne propunem să sprijinim pe deplin activitățile studenților noștri și să contribuim la construirea unui sistem de reforme sociale axat pe promovarea „creativității” tinerilor.

Pentru a stabili posibilitatea unei noi civilizații conduse de cultura artistică și o filozofie bazată pe iubirea permanentă față de umanitate și natură.

Locații

 • Kyoto

  Kyoto, Japonia

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări