Keystone logo
© Kyoto University Of Advanced Science
Kyoto University Of Advanced Science

Kyoto University Of Advanced Science

Kyoto University Of Advanced Science

Introducere

Kyoto University Of Advanced Science (KUAS) poate privi înapoi la o istorie de 50 de ani ca instituție de învățământ privată acreditată în inima academică a Japoniei. Pentru a face următorul pas și provocarea la scară globală, KUAS a invitat în calitate de președinte un CEO de top al unei firme de succes la nivel global cu sediul în Kyoto, cu scopul de a-și oferi resursele academice pe arena internațională. Înființarea unui program inovator de inginerie predat în limba engleză este un exemplu major al acestor eforturi, deoarece KUAS continuă să își consolideze angajamentul de a fi la vârful educației moderne.

Principii fondatoare

 • KUAS va căuta să producă absolvenți remarcabili care pot identifica și rezolva problemele viitorului.
 • KUAS va căuta să imagineze un viitor mai luminos pentru societate și să efectueze cercetări academice avansate care vor duce la realizarea acestei viziuni.
 • Prin producerea de absolvenți excelenți și cercetare, KUAS va avea un rol de lider în contribuția la societate, atât astăzi, cât și în secolele următoare.

Punerea în practică a principiilor noastre fondatoare

 • Experții și liderii care vor contribui la societatea de mâine vor lucra într-o lume cu valori diverse.
 • Kyoto University Of Advanced Science este dedicată educației și cercetării care ia inițiativa în rezolvarea problemelor globale, privind în viitor, identificând noi probleme care pot apărea și integrându-le cu teme educaționale contemporane.
 • La KUAS, vom căuta să producem oameni dinamici, capabili, care să poată face față provocării problemelor complexe și cu mai multe fațete, combinând mentalitatea progresistă, adaptabilitatea și moralitatea de clasă mondială cu cunoștințe de specialitate, gândire creativă și previziune, alături de o amplă, holistică. fundamentul cunoașterii.

„Crearea de noi paradigme în societatea noastră globală” - Masafumi Maeda, președinte al KUAS

Bine ați venit la Kyoto University Of Advanced Science din Kyoto. Sub noul nostru nume, universitatea noastră evoluează într-o universitate cuprinzătoare, dar una care este centrată pe Facultatea noastră de Inginerie cu adevărat unică. Am înființat acest departament ca răspuns la nevoile globale: evoluția roboților și a mașinilor automate, precum și a dronelor și a vehiculelor electrice, va aduce reforme societale într-un ritm rapid. Prin urmare, suntem dedicați să fim o universitate care creează abilitățile de cunoaștere cerute de lumea noastră modernă. Dacă sunteți interesat să creați împreună un nou tip de universitate, vă așteptăm.

Statistică

KUAS în cifre

 • 50 - KUAS și-a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare în 2019 cu un nou nume de școală.
 • 2 - Avem două case. Campusul Uzumasa din vestul Kyoto și campusul Kameoka din orașul Kameoka.
 • 1 - KUAS găzduiește prima Facultate de Inginerie multidisciplinară în limba engleză din Japonia.
 • 50-50 - Una dintre viziunile noastre pentru Facultatea de Inginerie: 50% studenți internaționali, 50% studente.
 • 10.000+ - Numărul de studenți internaționali din Kyoto. Un oraș cu adevărat global!
 • 35% - 35% dintre profesorii de la Facultatea de Inginerie KUAS sunt de peste mări.
 • 264.365 m² - Suprafața totală a celor două campusuri ale noastre.
 • 2020 - KUAS și-a lansat noua Facultate de Inginerie cu propria clădire nou-nouță de facultate.
 • 10% - Aproximativ 1 din 10 persoane din orașul Kyoto este student universitar. Această rată este cea mai mare din Japonia!

  Statistica absolvenților

  Caracteristici Campus

  Campusul Uzumasa și clădirea South Engineering

  Campusul Uzumasa este situat într-o zonă relativ relaxată din vestul orașului Kyoto. Este distanța perfectă față de centrul orașului pentru o plimbare scurtă și plăcută cu bicicleta în toate anotimpurile, iar în caz de ploaie există întotdeauna metroul sau autobuzul.

  Campusul Uzumasa este format din patru clădiri mari. Clădirea South Engineering este cea mai nouă dintre cele patru și a fost finalizată în 2019 special pentru noua noastră Facultate de Inginerie. Pentru a realiza viziunea noastră pentru o Facultate de Inginerie cu adevărat modernă, aveam nevoie de o casă perfectă. Stimații noastre facultăți li sa permis să adopte o abordare practică în planificare și coordonare pentru a se asigura că clădirea dispune de toate mașinile și echipamentele necesare pentru cercetarea lor de ultimă generație. În plus, clădirea de sud a fost proiectată cu deschidere în minte. Planul are un muzeu pentru a prezenta proiectele studenților noștri și cercetările profesorilor și un spațiu comun de învățare mare, deschis. Fiecare profesor va avea propriile laboratoare și birouri în clădire. Cu toate acestea, aceste spații deschise vor permite mai multe interacțiuni între profesori, studenți, laboratoare și domenii de cercetare. În plus, universitatea speră să îmbogățească aceste facilități cu o cultură unică pentru sectorul tehnologic din Kyoto. În mod tradițional, companiile din Kyoto au construit cămine pentru angajații lor în apropierea companiilor lor, iar clădirea noastră de sud are, de asemenea, un cămin internațional de studenți de inginerie cu 80 de camere.

  Campusul Uzumasa dispune de numeroase alte facilități, dintre care punctul culminant este noua noastră clădire de vest. Finalizată în 2019, chiar înainte de clădirea de sud, clădirea de vest are săli de clasă nou-nouțe, birouri de sprijin pentru carieră și stagii și o mulțime de zone unde studenții se pot relaxa. Zonele comune includ atriumuri, zone de terasă cu vedere completă a campusului și o sală mare de adunare.

  Campusul Kameoka

  Campusul Kameoka este situat la aproximativ 30 de minute de campusul Uzumasa, KUAS oferind un serviciu de autobuz pentru a transfera toți studenții între campusuri. Campusul Kameoka ocupă o vale mare flancată de munți, făcându-l mediul perfect pentru a scăpa de agitația orașului. Campusul de 232.000 de metri pătrați are 16 clădiri, precum și numeroase terenuri de sport (baseball, fotbal, golf), o sală de sport și facilități în aer liber dedicate Facultății noastre de Științe Biomediu. Studenții de inginerie vor putea profita de facilitățile sportive de la Kameoka, ca parte a cursurilor lor de educație fizică!

  Facilităţi

  Kyoto University Of Advanced Science are trei biblioteci care nu numai că găzduiesc impresionanta noastră colecție de cărți, dar oferă și studenților o varietate de medii de studiu productive.

  Pentru a ajuta studenții să rămână sănătoși atât la trup, cât și la minte, pe lângă facilitățile sportive de la Kameoka Campus, campusul nostru Uzumasa are o sală de exerciții și un studio de yoga.

  Unul dintre elementele de bază ale oricărei universități japoneze este cantina școlii, unde vei găsi o mare varietate de preparate culinare la prețuri foarte rezonabile. KUAS nu face excepție de la aceasta, iar meniul nostru de cantină actualizat în mod regulat este foarte popular printre studenții noștri internaționali.

   Locații

   • Kyoto

    Uzumasa Campus 18 Gotanda-cho, Yamanouchi, Ukyo-ku, Kyoto, Japan, 615-8577, , Kyoto

   Programe

    Întrebări