Keystone logo
Kyoto University - Graduate School Of Global Environmental Studies

Kyoto University - Graduate School Of Global Environmental Studies

Kyoto University - Graduate School Of Global Environmental Studies

Introducere

Școala de absolvire a studiilor globale de mediu (GSGES) a fost înființată în aprilie 2002 pentru a aborda problemele urgente de mediu din secolul XXI. Obiectivul nostru principal este de a contribui la stabilirea sustenabilității globale a mediului ca un nou domeniu de studiu academic, care reunește etica, știința și tehnologia, precum și științele umaniste și sociale. Prin programele noastre educaționale și de cercetare, căutăm să încurajăm o nouă generație de practicieni profesioniști.

Ne ajută să realizăm acest obiectiv este o facultate multidisciplinară și internațională din domenii care includ știința și ingineria, agricultura, dreptul, economia și științele umaniste. Școala postuniversitară urmărește să 1) realizeze o discuție aprofundată și o colaborare între membrii facultății, 2) să pregătească cercetători și practicieni de nivel înalt care pot găsi soluții cuprinzătoare la problemele de mediu și 3) să susțină educația și cercetarea printr-o varietate de cadre inovatoare și programe.

Inițiativele noastre de cercetare revoluționare includ proiecte multidisciplinare care lucrează cu diferite guverne locale din Japonia, precum și o colaborare academică internațională extinsă cu universități și cercetători din țări precum Vietnam, China, Thailanda, Indonezia, Malaezia, Fiji și Franța.

Programul nostru educațional formează profesioniști remarcabili și lideri în managementul mediului. Prelegerile de bază se desfășoară în limba engleză și toți studenții din programul de masterat au oportunități de a participa la munca pe teren, precum și la un program de stagiu de trei luni. Două noi proiecte - „Programul pentru inovatori de mediu (EIP) -Cultivarea liderilor de mediu din regiunea ASEAN-” și „Japonia Gateway: Kyoto University Top Program Global Studies (JGP) Environmental Studies” au fost lansate în 2015, pentru realizarea internaționalizării educației și cercetarea și stabilirea de programe internaționale de diplomă dublă / comună.

607 absolvenți ai programului de masterat și 196 absolvenți ai programelor de doctorat care lucrează activ în societate astăzi reprezintă rezultatele eforturilor noastre de până acum. Suntem mândri că am educat un număr mare de studenți talentați care joacă acum un rol activ în universități, instituții de cercetare, birouri guvernamentale, întreprinderi private și ONG-uri din toată Japonia și din străinătate.

Locații

  • Kyoto

    Kyoto, Japonia

    Întrebări