Keystone logo
Kuyper College

Kuyper College

Kuyper College

Introducere

Kuyper este un colegiu creștin de top situat în Grand Rapids, Michigan, axat pe instruirea eficientă a studenților pentru a face diferența în lumea lui Dumnezeu. Și fac acest lucru cu rezultate extraordinare, deoarece folosesc ceea ce au învățat la Kuyper pentru a avea un impact în viața altora din peste 50 de țări de pe glob.

La Kuyper, punem credința biblică pe primul loc în experiența academică și comunitară a studenților noștri prin integrarea unui curriculum academic de înaltă calitate și a unei viziuni asupra lumii reformate. Acest lucru le oferă o experiență colegială completă și abilitatea de a vedea, înțelege și trăi toată viața prin prisma Scripturii.

De asemenea, îi echipăm pe studenții noștri să devină lideri - instruindu-i să își asume responsabilitatea pentru cine sunt, să accepte unde i-a așezat Dumnezeu și, cu abilitățile pe care El i le-a dat, să aibă un impact evlavios în viețile altora.

Toate acestea, plus angajamentul extraordinar bazat pe rezultate al studenților noștri de a servi altora, face din Kuyper College foarte diferit și unic în misiunea și mediul nostru educațional.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Grand Rapids

    East Beltline Avenue Northeast,3333, 49525, Grand Rapids

    Întrebări