Keystone logo
Kumamoto University

Kumamoto University

Kumamoto University

Introducere

Kumamoto University ( KU ), o universitate de cercetare activă la nivel global, cu rădăcini în comunitățile locale, a adoptat un motto care simbolizează atributele unice ale universității și exprimă calitatea sa esențială: „Spiritul KU ”.

Viziune

Kumamoto University își propune să contribuie la comunitate și la societatea globală, cultivând oameni inteligenți, morali și abili, în timp ce lucrează pentru crearea, moștenirea și dezvoltarea cunoașterii, urmând spiritul Legii fundamentale a educației și a Legii educației școlare.

Obiective educaționale

Pentru a cultiva oameni unici, creativi, universitatea oferă o educație cuprinzătoare bazată pe o filozofie consecventă, urmată de toate departamentele noastre universitare și școlile postuniversitare.

Departamentele noastre universitare, cu ajutorul unei educații largi, inculcă studenților abilitățile de comunicare internațională, adaptându-se la era informațională și gândind și acționând independent.

Școlile noastre postuniversitare cultivă lucrători extrem de specializați, cu abilități de raționament cuprinzătoare, cunoștințe tehnice și abilități recunoscute la nivel internațional, pe lângă o perspectivă profundă asupra omenirii și naturii, pe baza educației universitare pe care o primesc studenții noștri.

Fiind o instituție deschisă publicului, universitatea oferă un loc în care oamenii se pot angaja în învățarea pe tot parcursul vieții.

Locații

  • Kumamoto

    Kumamoto, Japonia

    Întrebări