Keystone logo
Kukje Theological University and Seminary

Kukje Theological University and Seminary

Kukje Theological University and Seminary

Introducere

Bine ați venit la Kukje Theological University and Seminary . Înrădăcinat în Evanghelie și în Cuvântul lui Dumnezeu, seminarul încearcă să dezvolte lideri creștini care sunt gânditori, conștienți la nivel global, maturi spiritual și gata pentru o gamă largă de slujiri.

Suntem dedicați Evangheliei lui Hristos așa cum este învățată de Scripturile inspirate și rezumată în mărturisirile noastre de credință reformate.

Aici veți găsi profesori remarcabili care vă împărtășesc povara pentru Cuvântul lui Dumnezeu, pentru cei pierduți, pentru ca sfinții să fie echipați și pentru ca națiunile să fie disciplinate. Fiecare membru este un pastor experimentat și un profesor excelent. Sub îndrumarea pastorilor-cărturari evlavioși, vă veți reînnoi pasiunea pentru slujire și chemare.

Kukje este unic, cu o gamă largă de studenți din diferite confesiuni și țări. Diversitatea comunității noastre vă va îmbogăți viziunea, perspectiva și mersul cu Hristos.

Dumnezeu face lucruri interesante la și prin Kukje Theological University and Seminary . Ne-ar plăcea să vă alăturați acestei comunități dinamice.

În ciuda creșterii remarcabile a bisericilor coreene, se pare că acestea nu și-au contribuit statutul și rolurile în societate. Se datorează multor elemente greșite din Bisericile coreene. Are nevoie de reforme consistente prin autoexaminarea sa pentru propria funcție. Din această cauză, suntem chemați să vindecăm și să stabilim. Acestea sunt sarcinile noastre.

Locații

  • Gwanak-gu

    1577-5, 151-011, Gwanak-gu

    Întrebări