Keystone logo
KU Leuven: Faculty of Theology and Religious Studies

KU Leuven: Faculty of Theology and Religious Studies

KU Leuven: Faculty of Theology and Religious Studies

Introducere

Bine ați venit pe pagina de pornire a Facultății de Teologie și Studii Religioase.

Facultatea noastră este una dintre cele mai vechi facultăți teologice din lume. Din 1432, Facultatea a atins viața a nenumărați studenți, care lucrează și trăiesc acum în întreaga lume. Facultatea de Teologie și Studii Religioase se autosesizează ca fiind situată la intersecția academiei, a Bisericii, a culturii și a societății actuale, cu un loc special pentru tradiția catolică. Cercetarea și predarea facultății sunt întotdeauna caracterizate de o manevrare atentă a trecutului, de un angajament profund față de prezent și de o credință plină de speranță într-un viitor mai bun.

Acest lucru nu a fost niciodată mai cazul decât în ​​această zi și vârstă. Un grup dedicat de profesori și cercetători se străduiește să-i educe pe toți studenții (internaționali sau altfel) în așa fel încât să le pregătească pentru orice viitor serviciu profesional în numeroasele domenii pe care programele noastre le acordă accesului. Posibilitățile profesionale sunt diverse: absolvenții noștri lucrează în domeniul educației, cercetării, îngrijirii pastorale, organizațiilor sociale etc. Lucrările lor au o importanță deosebită. Acesta este motivul pentru care Facultatea intenționează să continue studiul teologiei creștine în dialog cu alte religii ale lumii și cu alte științe umane. O teologie modernă trebuie să fie interesată de culturile din care religiile sunt separate. În cazul altor religii mondiale, o atenție deosebită este acordată "religiilor cărții": Islamul și iudaismul.

Facultatea este foarte interesată de contribuția relevantă și distinctivă a societății tuturor, studenților, profesorilor și membrilor personalului, fiecare în felul lor. Oferă un mediu vibrant pentru cercetarea teologică, predare și slujire, pentru care facultatea primește recunoaștere și apreciere internațională. Facultatea noastra saluta in fiecare an numeroase noi studenti internationali sa participe la programul complet in limba engleza oferit de Facultatea noastra. Datorită diversității bogate în fundal și a patrimoniului, acești studenți își adaugă propria lor aromă într-o multitudine deja stimulatoare de idei și opinii.

Acești studenți și mulți alți cercetători străini sunt conștienți de faptul că Facultatea noastră are la dispoziție una dintre cele mai bogate și mai mari biblioteci teologice din lume. Situat în inima orașului, Facultatea noastră este, de asemenea, o locație excelentă pentru numeroasele conferințe și simpozioane organizate de colegii noștri.

Paginile web ale facultăților noastre au multe de oferit: informații practice, dar și informații despre Facultate și istoria sa, o istorie pe care suntem mândri, atât de mândră că astăzi lucrăm din greu pentru a menține tradiția pentru a combina cercetarea aprofundată, o educație excelentă și un serviciu semnificativ în cadrul proiectului numit Facultatea de Teologie și Studii Religioase.

Vino să studiezi la KU Leuven

Bine ați venit la Katholieke Universiteit Leuven, una dintre cele mai vechi universități din Europa. Oferim o educație de înaltă calitate bazată pe cercetări științifice internaționale de ultimă oră și pe facilități excelente pentru studenți. Leuven este un oraș istoric pitoresc, dar unul plin de viață și trăiește în ritmul unui student.

Situat în Belgia, în centrul Europei de Vest, KU Leuven a fost un centru de învățare de aproape șase secole. Astăzi, este cea mai mare universitate din Belgia și, fondată în 1425, este una dintre cele mai vechi și mai renumite universități din Europa. Ca o universitate de cercetare europeană de vârf și cofondator al Ligii Universităților Europene de Cercetare (LERU), KU Leuven oferă o mare varietate de programe internaționale de masterat, toate susținute de o cercetare interdisciplinară de înaltă calitate, inovatoare.

De la fondarea sa, KU Leuven a avut sediul în orașul care împărtășește numele său. Leuven este un oraș student plăcut, sigur și plin de viață, unde istoria bogată în secole se întâlnește cu știința de vârf. Universitatea oferă, de asemenea, programe de studii în campusuri din 11 orașe belgiene, inclusiv Bruxelles, Ghent și Anvers.

Misiune

KU Leuven își îndeplinește misiunea prin furnizarea de cercetări și educații interdisciplinare de înaltă calitate, cu o semnătură catolică.

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

Locații

  • Leuven

    Sint-Michielsstraat 4, 3000, Leuven

Întrebări