Keystone logo
KU Leuven Master în Teologie și Studii Religioase
KU Leuven

Master în Teologie și Studii Religioase

Leuven, Belgia

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Introducere

Obiectivul masterului de teologie și studii religioase de la KU Leuven este de a extinde și aprofunda educația inițială a studenților în teologie și studii religioase, indiferent dacă a fost obținută la KU Leuven sau în altă parte. Acesta îi pregătește pe studenți să se angajeze în cercetare independentă în diverse domenii ale teologiei și studiilor religioase și îi echipează pentru a funcționa ca experți în Biserică și societate.

Curriculumul are două elemente cheie :

  • În primul rând, vi se va permite să vă specializați și să scrieți o teză de master într-una dintre cele cinci discipline de cercetare sau specializări ale Facultății: studii biblice, teologie sistematică și studiul religiilor, etica teologică și comparată, istoria Bisericii și teologiei și teologie pastorală și empirică.
  • În al doilea rând, curriculum-ul oferă o orientare generală spre investigarea academică interdisciplinară a tradiției credinței creștine într-un context social multi-cultural și multi-religios.

Acest program poate fi urmat pe baza de normă întreagă sau part-time.

Internaţional

Toate programele facultății sunt predate atât în olandeză, cât și în engleză și sunt deschise studenților de orice naționalitate. Facultatea are în prezent studenți din mai mult de șaizeci de țări și deci din practic toate părțile globului, ceea ce adaugă un element valoros intercultural experienței tale. De asemenea, încurajăm studenții să participe la programe de schimb care le permit să petreacă un semestru în străinătate. Facultatea de Teologie și Studii Religioase are 89 de acorduri în 26 de țări diferite.

Tradiție, cercetare și excelență

Facultatea de Teologie și Studii Religioase a construit o istorie bogată și tradiție pentru excelență încă de la fondarea sa în 1432. Facultatea se concentrează pe instruirea studenților și cercetătorilor în reflecție și aplicare bazată pe știință și metodologie, în care teologia și studiile religioase se îmbogățesc reciproc. un alt. Site-ul de știri al cercetării facultății (Theology Research News sau TRN pentru scurt) oferă profilul unic și distinctiv al facultății, cu caracterul său multicultural, internațional și (inter) disciplinar unui public mondial.

Vă rugăm să consultați site - ul nostru web pentru informații recente despre acest program.

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Info Sessions

Clasamente

Acreditări

Despre Școală

Întrebări